alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 ..... θα τον κρύβει. :D ;D ...σε θυριδα! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Καλή επιτυχία Ελάβντου και θέλουμε βιντεάκι! :) Bρείτε και κανένα minidisc ή άλλο μέσο ηχογράφησης του feed από την κονσόλα και βάλτε το σαν ηχητική μπάντα σε αυτό της κάμερας... ;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 αν ειχα το παλιο μου αυτοκινητο θα ερχομουν. Ειναι πλεον πολυ ανετα με την Εγνατια. Το ΣΚ που πέρασε ήμουνα Θεσ/κη (sorry που δεν σου τηλ, γιατί έτρεχα για κουστούμια κλπ...). Γιάννενα - Θεσ/κη = 2h15m* Καλη επιτυχια! (θα παιξει και ο Deluxe?) ;) Επειδή είναι φεστιβάλ και θα παίξουμε γύρω στα 40' λεπτά, δεν ξέρω αν αξίζει να τον πάω. Πάντως χθες, είχαμε πρόβα "τζενεράλε" και αποφάσισα να πάρω τον Deluxe μαζί μου... Είχα το φόβο, αφενός μήπως τα 20W του δεν επαρκούν για την πρόβα και αφετέρου μήπως η Tonelab ακουγότανε μάπα, αλλά (ευτυχώς) διαψεύστηκα και στα 2. :) :) :) Ο ήχος ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ (έπαιζα βέβαια στο 7 για να ακουστώ στην ένταση που έπρεπε)!!!!!!! :) :) :) Άμα πάω εγώ δεν θα τον βγάλει έξω..... θα τον κρύβει. :D ;D Μπαααα...Δεν αγχώνομαι. Έχω πει στον Νώντα, να του ρίχνει μια ματιά όταν δε θα είμαι εκεί... ;D ;D ;D *Προσοχή: ο χρόνος ταξιδίου που αναγράφεται είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε περίπτωση που το αμάξι σας είναι σαν του Studio54 ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Ο ήχος ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ (έπαιζα βέβαια στο 7 για να ακουστώ στην ένταση που έπρεπε)!!!!!!! :) :) :) ευγε! παντα τετοια!!! ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Και πού να στον φέρω για γενικό ρεκτιφιέ ;) :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Όσοι μένετε στα Γιάννενα (ή κάπου κοντά), σας περιμένουμε στο live μας την Τετάρτη 02/11: http://www.noiz.gr/index.php?topic=172386.msg381200;topicseen#new Ακούστε κι άλλο ένα κομμάτι μας: http://www.youtube.com/watch?v=nMmac818zsY ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Ωραίο το νέο άσμα! ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Τώρα ακουσα την δουλειά σας. Είναι μια πάρα πολύ καλή δουλειά ενώ έχει γίνει δουλειά και στην σύνθεση των κομματιών. Καλ.η συνέχεια και αναμένουμε πανελαδική περιοδεία. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστούμε ;) Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις για live πανελλαδικά :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Μακάρι να κανόνιζα live στας Αθήνας. Προτείνω το επόμενο noiz night nα περιλαμβάνει μπάντες μελών του νοιζ που έχουν γράψει δικά τους κομμάτια. Για να ανακαλύψουμε τι ωραίο βγαίνει στην ελλαδα του 2009. Αν μέχρι το καλοκαιρι έχω καταφέρει να στρώσει κατι που τώρα ξεκινάει θα σε ενημερώσω. Μέχρι τότε καλή συνέχεια παιδιά ξέροντας πωςδενειναι ευκολο να κάνεις μουσική στην ελλάδα. Υ.Σ: Πολύ ωραίο κομμάτι το Descend. Το αγαπημένο μου απο τν δουλειά σας. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση