Προς το περιεχόμενο

Angels in the air

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλή επιτυχία Ελάβντου και θέλουμε βιντεάκι! :) Bρείτε και κανένα minidisc ή άλλο μέσο ηχογράφησης του feed από την κονσόλα και βάλτε το σαν ηχητική μπάντα σε αυτό της κάμερας... ;)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειχα το παλιο μου αυτοκινητο θα ερχομουν. Ειναι πλεον πολυ ανετα με την Εγνατια.

Το ΣΚ που πέρασε ήμουνα Θεσ/κη (sorry που δεν σου τηλ, γιατί έτρεχα για κουστούμια κλπ...).

Γιάννενα - Θεσ/κη = 2h15m*

Καλη επιτυχια! (θα παιξει και ο Deluxe?)  ;)

Επειδή είναι φεστιβάλ και θα παίξουμε γύρω στα 40' λεπτά, δεν ξέρω αν αξίζει να τον πάω.

Πάντως χθες, είχαμε πρόβα "τζενεράλε" και αποφάσισα να πάρω τον Deluxe μαζί μου...

Είχα το φόβο, αφενός μήπως τα 20W του δεν επαρκούν για την πρόβα και αφετέρου μήπως η Tonelab ακουγότανε μάπα, αλλά (ευτυχώς) διαψεύστηκα και στα 2. :) :) :)

Ο ήχος ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ (έπαιζα βέβαια στο 7 για να ακουστώ στην ένταση που έπρεπε)!!!!!!! :) :) :)

Άμα πάω εγώ δεν θα τον βγάλει έξω..... θα τον κρύβει.  :D ;D

Μπαααα...Δεν αγχώνομαι.

Έχω πει στον Νώντα, να του ρίχνει μια ματιά όταν δε θα είμαι εκεί...

bodyguardstraining.jpg

;D ;D ;D

*Προσοχή: ο χρόνος ταξιδίου που αναγράφεται είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε περίπτωση που το αμάξι σας είναι σαν του Studio54 ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Ο ήχος ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ (έπαιζα βέβαια στο 7 για να ακουστώ στην ένταση που έπρεπε)!!!!!!! :) :) :)

ευγε!  παντα τετοια!!!  ;)

wood matters

• 5 μήνες αργότερα...

Όσοι μένετε στα Γιάννενα (ή κάπου κοντά), σας περιμένουμε στο live μας την Τετάρτη 02/11:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=172386.msg381200;topicseen#new

Ακούστε κι άλλο ένα κομμάτι μας:

http://www.youtube.com/watch?v=nMmac818zsY

;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Τώρα ακουσα την δουλειά σας. Είναι μια πάρα πολύ καλή δουλειά ενώ έχει γίνει δουλειά και στην σύνθεση των κομματιών. Καλ.η συνέχεια και αναμένουμε πανελαδική περιοδεία.

Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...

Μακάρι να κανόνιζα live στας Αθήνας. Προτείνω το επόμενο noiz night nα περιλαμβάνει μπάντες μελών του νοιζ που έχουν γράψει δικά τους κομμάτια. Για να ανακαλύψουμε τι ωραίο βγαίνει στην ελλαδα του 2009. Αν μέχρι το καλοκαιρι έχω καταφέρει να στρώσει κατι που τώρα ξεκινάει θα σε ενημερώσω. Μέχρι τότε καλή συνέχεια παιδιά ξέροντας πωςδενειναι ευκολο να κάνεις μουσική στην ελλάδα.

Υ.Σ: Πολύ ωραίο κομμάτι το Descend. Το αγαπημένο μου απο τν δουλειά σας.

Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου