elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Ευχαριστούμε παιδιά!!! Ελπίζω να τραβήξουμε και video για να τα ανεβάσω στο Youtube ;) Δημήτρη αν έρθεις Γιάννενα, ρίξε "σύρμα" :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Καλή επιτυχία !!! Μακάρι να μπορούσα να ανέβω να σας δω ... ::) Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Καλή επιτυχία !!! Μακάρι να μπορούσα να ανέβω να σας δω ... ::) Κρίμα ρε γμτ...που μένω μακριά (σχεδόν) από όλους σας... Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έχω feedback μετά το live, από μουσικούς του NOIZ... :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Καλή διασκέδαση! (Αυτά τα γαμοχιλιόμετρα...) :-\ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Kαλές πανκιές παγουρόπουλα! Ελπίζω να μην αλλάξατε τα φωνητικά, γιατί αλλιώς δεν σας έχω φίλους. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 silot: Πώς σου φαίνεται αγάπη μου η καινούρια μας μηχανή ? Ωραία, ε ? Δύναμη, ε ? κυρά : Τί να σου πώ ρε παιδί μου, γκουμούτσα όπως κι η προηγούμενη ..... silot: Οχι ρε αγάπη μου, τί γκουμούτσα και ιστορίες μου λες, μια χαρά είναι... Ασε που με αυτήν θα μπορούμε να πηγαίνουμε και καμμιά εκδρομούλα, ε ? κυρά : Τί εκδρομούλα ? silot: Ε, να, κανα ταξιδάκι, ξέρεις τωρα....λίγο Σούνιο, λίγο Πάτρα, λίγο Μεσολόγγι, καμμιά Ηγουμενίτσα, κτλ, κτλ....Για κάνα μπανάκι ρε αγάπη μου, καταλαβαίνεις τώρα....! κυρά: Μπανάκι στην Ηγουμενίτσα ? Καλά, πλάκα κάνεις ? silot: Ντάξει ρε παιδί μου, τρόπος του λέγειν να ούμε, μην το δένεις κόμπο..!! Να ας πούμε τα Γιάννενα τί είναι ? Ούτε 5 ωρίτσες δεν είναι και θα κάνουμε και τις στάσεις μας, και τα φαγητά μας κτλ δηλαδή... κυρά: ....Γιάννενα ? Μα τι λές ?? silot: Ναι Γιάννενα !! Γιατί δηλαδή τί έχουν τα Γιάννενα, μια χαρά πόλη είναι... κυρά: Ασ' την μπύρα κάτω παιδάκι μου, τί είναι αυτά που λές ?? Τί σού 'ρθε με τα Γιάννενα νυχτιάτικα ? Εδώ έχουμε μωρό παιδί, μετακομίσεις, βαφτίσια, έξοδα και εσύ θες να πάς στα Γιάννενα ? Μα τι σε έπιασε ? silot: (υφος Παπαγιαννόπουλου που τον κάναν τσακωτό).. Εμένα ? Τί να με πιάσει ... Εγώ μια χαρά είμαι....Εγώ να, για τη μηχανή έλεγα, πόσο συμπαθητική είναι..... κυρά: Και τα Γιάννενα ? Η Πάτρα ? Η Ηγουμενίτσα ? silot: ....... εχει μείνει καμμιά μπύρα ? κυρά: ΟΧΙ !! μωρό παιδί : μπα, μπα, μπα, μπαμπά ! ΜΠΑΜΠΑ !! ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!! silot : Ελα εδώ καμάρι μου, ελα εδώ κοριτσάρα μου !! Οχι αγάπη μου, πουθενά δεν θα πάει η μαμά, μην ακούς τις ανοησίες που λέει..... κυρά: ..............(ήχος ανοίγματος ultra παγωμένης Heineken)...... τί να πώ.....τί να πώ.... silot: φτού !! κι ήμουν τόοοοσο κοντά ρε γαμ@το !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Κανονίστε τίποτα πιό κοντά silot να σας απολαυσουμε.... Ηλία η κόρη είναι ψημένη, όπως κι εγώ, η κυρά γκρινιάζει και ο μικρός που έχει μάθημα κιθάρας..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 @Earendil: thanks ;) @kwstas79: Τα φωνητικά δεν αλλάζουν. Ίσα ίσα που στο live θα βγουν πιο ... brutal :) @Silot: ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! ;D ;D ;D @Studio54: Πάρε την κόρη κι ελάτε :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 αν ειχα το παλιο μου αυτοκινητο θα ερχομουν. Ειναι πλεον πολυ ανετα με την Εγνατια. Αλλα πιστευω θυμασαι με τι αυτοκινητο εχω μεινει... :( Καλη επιτυχια! (θα παιξει και ο Deluxe?) ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Καλη επιτυχια! (θα παιξει και ο Deluxe?) ;) Άμα πάω εγώ δεν θα τον βγάλει έξω..... θα τον κρύβει. :D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση