methylene blue Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Aσχετο: Οντως η Νανα Μουσχουρη εχει πουλησει παρα πολλους δισκους και ειναι και σχετικα αναγνωρισμενη στο εξωτερικο. Στην ελλαδα ολοι την ξερουν ως ονομα, αλλα 8 στους 10 Ελληνες, (κυριως 15-30 ετων) απο οσους εχω ρωτησει (και εχω ρωτησει πολυ κοσμο, το εχω δει σαν ενα μινι κοινωνιολογικο πειραμα) δεν γνωριζουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ τραγουδι της. πάντως κι εγώ που γνώριζα κάποια τραγούδια της (και δεν μου άρεσε), αγνοούσα μέχρι πρόσφατα αυτόν το δίσκο του 1962 με τίτλο "The Girl From Greece Sings", σε παραγωγή του Quincy Jones παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Αυτό που εννοούσα με το προηγούμενο ποστ μου, είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να εξαντλήσει κανείς τη τεχνοκριτική του αυστηρότητα στους Μαζού. Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο (και σε αλλα του ιδιου ποστ). Αλλα υπαρχει παρεξηγηση.Εγω απανταω σαν να μου ειπες προσωπικα οτι ζηλευω τις απολαβες τους και τη θεση τους και θα τον εκοβα για να βρεθω στη θεση τους και η απαντηση μου παραμενει ως εχει.Θιχτηκα γιατι προτιμω να πλενω σκαλες και εσκουξα επειδη η χρηματιστηριακη αξια ενος πνευματικου προϊόντος ποτε δεν με ενδιεφερε (προχειρο πχ τα βιβλια του Λιακοπουλου σε πωλησεις ισως ξεπερνανε το μεσο ορο πωλησεων βιβλιων ελληνων φυσικων) Αν ηταν ενα ασχετο θεμα για τους Μαζου,δεν θα ασχολιομουν απλα θα ψελλιζα κατι,θα επινα μια ρουφηξια απο τον ελληνικο καφε μου και θα κοιταζα τον ουρανο νοσταλγικα με τα θολα απο τον καταρρακτη ματια μου. ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Και κατι semi-offtopic : οι εξαιρεσεις ΔΕΝ επιβεβαιωνουν εναν κανονα,τον καταρρίπτουν, ειναι λαϊκή παρανόηση η εκφραση "η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα" Μπερδεύετε τους ανθρώπινους κανόνες με τους φυσικούς νόμους. Για τους φυσικούς νόμους ισχύει αυτό που γράφετε (ότι η εξαίρεση δείχνει ότι στην πραγματικότητα δεν ισχύουν). Οι ανθρώπινοι κανόνες είναι κοινά συμφωνημένες συμβάσεις, και σε αυτές (τις συμβάσεις) ισχύει αυτό που λέει η παροιμία (ότι δηλαδή οι εξαιρέσεις τις επιβεβαιώνουν). Το κακό με αυτή την έκφραση είναι ότι συνήθως χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο, όχι ότι δεν έχει νόημα. Κανονικά σημαίνει "ο κανόνας είναι τόσο ισχυρός ώστε το γεγονός ότι η εξαίρεση μας κάνει εντύπωση τον επιβεβαιώνει" - και εννοείται ότι ισχύει για "ανθρώπινους" κανόνες. Αλλά διάφοροι έξυπνοι κρίνουν σκόπιμο να τη χρησιμοποιούν ΠΑΝΤΑ μετά από τη λέξη "εξαίρεση". :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Καλα, δε το εχετε παρει χαμπαρι οτι οι mazoo ειναι concept μπάντα του Ντέμη Ρούσου & του Παπαθανασίου? Ποιός νομίζετε οτι είναι ο Ντρούλης ο Χοντρούλης? Οι επιτυχίες δεν ειναι ποτέ τυχαίες! Απλά bull's eye. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση