Προς το περιεχόμενο

Επισημα ελληνικα charts IFPI

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oι Ac/Dc πουλησαν οσο πουλησαν επειδη ειναι ενα συγκροτημνα διεθνους βεληνεκους του οποιου το κοινο ειναι αρκετα loyal θα ελεγα και πανε και αγοραζουν το cd του αγαπημενου τους συγκροτηματος ως ενδειξη υποστηριξης/κ**λας/δεξερωπωςνατοπωκαιεγωμιααποταιδιακανω.

Ο Χατζηγιαννης πουλησε οσο πουλησε γιατι τα 13-15χρονα που αποτελουν τεραστιο μερος του κοινου του δεν ξερουν ακομη τι ειναι τα torrent.

Ο Μazoo and the Zoo πουλησε οσο πουλησε γιατι ο 40ρης θα τα δωσει τα 10ευρω που κανει το cd μονο και μονο για να σταματησει να τον πριζει το 5χρονο παιδι του.

Οι υπολοιποι να παμε να μαζεψομεν μανιταρια ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οι υπολοιποι να παμε να μαζεψομεν μανιταρια

κακως ,πολυ κακως...γιατι δεν πατε να κανετε ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ? ;D ;D ακουσα οτι οι OASIS μετα την ακροαση του....666  αποφασισαν να διορισουν διαδοχους τους ενα group απο το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ....give it a try... ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

α,ψιλοπραματα... ;D μεσα σε 10 χρονια πηγε απο 100.000 σε 10.000... ;D ;D

Μάλλον επειδή μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας και δεν το πήραμε χαμπάρι;  :D ;)

Ο Μazoo and the Zoo πουλησε οσο πουλησε γιατι ο 40ρης θα τα δωσει τα 10ευρω που κανει το cd μονο και μονο για να σταματησει να τον πριζει το 5χρονο παιδι του.

Εγώ (πέρσοναλ οπίνιον αγκέν) δεν έχω παιδί να μου τα ζαλίζει, αλλά άμα κάνει 10 Ευρώ παω να το πάρω μόλις σχολάσω απ'τη δουλειά. Παπαγάλος-παπαγάλος παπαπαπαπαπαπαπαπαγάλος  :P :)

Και τώρα παω να μαζέψω γκι

panoramix.gif

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

κακως ,πολυ κακως...γιατι δεν πατε να κανετε ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ? ;D ;D ακουσα οτι οι OASIS μετα την ακροαση του....666  αποφασισαν να διορισουν διαδοχους τους ενα group απο το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ....give it a try... ;D ;D

Μωρε τι μας λες, εγω κανω ηδη διεθνη καρριερα, μαλιστα στην τελευταια συναυλια μου εις τα τιμημενα Anson Rooms εις την μακρινην Αγγλιαν το ενθουσιωδες κοινο (και οι 12) ουρλιαζεν και ωρυοντο για encore. ;D ;D ;D

αληθινο περιστατικο, επισης η αρχαιζουσα μου θα ειναι τινγκα στα ορθογραφικα...

αληθινο περιστατικο, επισης η αρχαιζουσα μου θα ειναι τανγκα στα ορθογραφικα...

Σου διόρθωσα ήδη ενα  ;) ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

ενταξει εισαι σε καλο δρομο τεκνον μου και οι OASIS το πρωτο live τους σε 12 ατομα το εκαναν...

(ηταν βεβαια 6 ετων τοτε αλλα το ιδιο ειναι.. ;D)

Oι mazoo and the zoo ειναι οι μονοι Ελληνες που αξιζουν αναγνωρισης στο εξωτερικο  :D.

Δυστυχως ομως οι κοπελιτσες ειναι μεγαλυτερες απ οσο φαινονται...

..ότι θα έβλεπα τους HAMMERFALL στο top 10 της χώρας μας, μόόόλις κάτω από AC/DC και Nightwish!! Μπράβο πρόοδος!

Έψαχνα και το 666, αλλά μάλλον επειδή τόσα χρόνια τώρα είναι σταθερά πρώτο σε πωλήσεις κάθε μήνα, δεν το βάζουν....Εννοείται!!!!  ;D ;D

To keep you is no benefit. To destroy you, no loss

Έψαχνα και το 666, αλλά μάλλον επειδή τόσα χρόνια τώρα είναι σταθερά πρώτο σε πωλήσεις κάθε μήνα, δεν το βάζουν....Εννοείται!!!

ναι ρε,σταθερα...πρεπει να εχει πουλησει πανω απο 1 δισεκατομμυριο δισκοι... ;D να φανταστεις οτι στο Τοκυο που ημουν προσφατα σε καθε σπιτι ειχαν απο κανα δυο αντιτυπα.... ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου