gkar Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω το akai mpd32 αλλά όχι μέσω ιντερνετ,ξέρετε κανενα μαγαζι στην αθήνα που μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andsar Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Καλησπέρα φίλε μου, όταν έψαχνα πριν από λίγο καιρό μου είχε πει ο Αντώνης από το Tony's Keyboards πως θα το εφερνε (εγώ τελικά κατέληξα σε άλλο) ρίξε μια ματιά εκεί.... Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkar Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Ωραίος ρε μαν θα κοιτάξω! Εσύ ποιό πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andsar Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 To Korg Padkontrol, ειναι πιο drums-oriented controller. Απ' όσα είχα δοκιμασει εκείνη την εποχή είχε (και μάλλον συνεχίζει να έχει) καταπληκτική αίσθηση στο παίξιμο με ιδανική -για μένα- ευαισθησία και είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο. Μοναδική ίσως γκρίνια μου, είναι πως μερικά knobs και faders παραπάνω θα τα 'θελα. Σήμερα πάντως το MPD32 θα ήταν σίγουρα σοβαρός ανταγωνιστής. Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση