Προς το περιεχόμενο

Απονομή χρυσού δίσκου εν ώρα λειτουργίας

Jasemeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λέγοντας "πιθήκους",εννοώ αυτόν τον ανόητο μιμητισμό και τίποτ' άλλο.Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι μεταλλάδες έχουν αυτομαντρωθεί μ' αυτον τον τρόπο.

Ξεκίνησε κάποιος τη μόδα πριν από πόσα χρόνια,και σήμερα η ίδια μόδο ζει και βασιλεύει.Μακρύ μαλλί,νεκροκεφαλές,τερατόμορφες φάτσες,επιθετικότητα,μαύρο παντού,γενικά...ξέρεις...μη μάς πάρουνε και για φλώρους.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και συνέβαινε και με άλλα είδη μουσικής.Άκουσον άκουσον.Για ένα λουκ ζούμε!Τέλος πάντων,μού τη σπάει η κουβέντα γιατί μού θυμίζει ποδοσφαιρικό οπαδηλίκι.

Τι δουλειά έχει το ντύσιμο με τη μουσική!

Ένα άλλο που δεν έχω καταλάβει...Καλά,χρυσά και άγια τα ροκ κομμάτια,που κι εγώ τα έχω λατρέψει,αλλά ρε φίλε....

δεν μού μιλάει στην καρδιά ούτε το "hurricane",ούτε το "wish you were here",ούτε το "moonchild",με τον τρόπο που μού μιλάνε "ο πασατέμπος",ο "Αύγουστος", και "το μινόρε τής αυγής".

Θαυμάσια κομμάτια όλα τους,αλλά είμαστε Έλληνες.Βρίσκω πολύ καλό και ευρηματικό τον στίχο τού "stairway to heaven",η φράση όμως....."γιε μου σπλάχνο τών σπλάχνων μου,καρδούλα τής καρδιάς μου",θα με κάνει να βάλω τα κλάμματα.

Όσο για τα 70,ε....έχω λίγο καιρό ακόμα.Κάτσε να κλείσω τα 45 πρώτα. ;D

Φιλε paco, επειδη ειμαστε κοντα ηλικιακα (ειμαι 41) να σου πω πως ακομα κι οταν ημουν 17 ΔΕΝ φοραγα μαυρα και νεκροκεφαλες, κι αυτα ΔΕΝ ξεκινησαν απο το μεταλ αλλα απο ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ (βλ. Hell's Angels, Greatful Dead, το μισο woodstock και αλλα). Βλεπεις που δεν τα ξερεις πολυ καλα?

Τα ελληνικα κομματια που παραθετεις τα ξερω αλλα δεν μου προκαλουν τιποτα (δυσφορια και ενα αισθημα να πεσω να πεθανω ισως). Και βεβαια θα ΠΡΕΠΕΙ να αστειευεσαι αν τα συγκρινεις με κομματια οπως το Hurricane, που προσεξε, δεν μ αρεσει αλλα ειναι μια ζωη ολοκληρη σε ενα τραγουδι. Και δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να βαλω τα κλαματα για να ειναι ωραιο ενα κομματι. Αλλα αισθηματα δεν υπαρχουν? Αλλα και για κλαμα αν θελω δοξα τω θεω υπαρχουν ωραιοτατα blues (if loving you is wrong etc etc etc) αλλα και hard rock κομματια (mistreated etc etc).

Επισης, δεν προσδοκω να σου μιλησουν ολα αυτα τα κομματια στην καρδια ΣΟΥ.

Για την δικη ΜΟΥ μιλαω.

@fenderiarhs οχι αλλα αυτα με κανουν και ντρεπομαι και στο τελος τελος ΔΕΝ υπαρχει ΤΙΠΟΤΕ ορθιο σημερα, επειδη ακριβως αφηνουμε να γινονται τετοια πραγματα, αντι να τους πλακωσουμε σε τιποτα γιαουρτια η ακομη καλυτερα χαστουκια. Η παραδοση (οποια κι αν ειναι αυτη) ΤΙ κανει για να ξεβρασει τετοια σκατα απο πανω της? Δεν ειναι δα και το μονο περιστατικο που εχουν παρει την παραδοση και την εχουν κανει λαστιχο. Μια ματια στα κρατικα καναλια (κυριως Κυριακη πρωι) και να ακουσεις τις εκφωνισεις στις παρελασεις, και θα νομισεις οτι ειμαστε σε.... αλλες εποχες

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου