Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 +1 του γουάτ Σπύρος σεζ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 εγω δεν ασχολουμαι πλεον,μαζι με τον Eye κανουμε ΔΙΕΘΝΗ καρριερα και δεν εχουμε χρονο για κατιμαδες... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Now, you sit the boat ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 εγω δεν ασχολουμαι πλεον,μαζι με τον Eye κανουμε ΔΙΕΘΝΗ καρριερα και δεν εχουμε χρονο για κατιμαδες... ;D Aνοίξατε το γυράδικο χωρίς εμένα? Για αυτή τη καριέρα δεν λές? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Aνοίξατε το γυράδικο χωρίς εμένα? Για αυτή τη καριέρα δεν λές? Γιατι τι αλλο μπορει να ειναι διεθνης καριερα ελληνα στο εξωτερικο? Χεεελπ αληθεια δε ξερω, ειμαι κανιμοθριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 ....επισης δεν εχω γνωρισει ουτε ΕΝΑΝ "ξενο" που οταν του εβαλα Καζαντζιδη δεν μου ειπε "αυτος ειναι ο μεγαλυτερος τραγουδιστης του πλανητη" ;) ...διαφωνώ SuperFunk, προφανώς εννοείς του γαλαξία.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 εχεις απολυτο δικιο και συγνωμη για την βλασφημεια... :) ξεχασα οτι ο Στελαρας ηταν ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 TΤι γύρους και βλακείες μου λέτε.... βγείτε λίγο εκτός συνόρων: DONER ALL THE WAY!!!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση