nakis87 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Γεια σας ρε παιδια, ξερει κανεις αν ο κιθαριστας του Μιχαλη Ρακιτζη(Μανος Μανουσελης) παιζει καπου αυτην την περιοδο?Μπρουμε να μαθουμε κατι παραπανω για την δουλεια του?Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι προσφατο...Ο τυπος απλα τα σπαγε δειτε αυτο το video (οι περισσοτεροι θα την εχετε ακουσει αυτην την εκτελεση )αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση ο τροπος που επαιζε τοτε--ωραιες εποχες.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Με την ευκαιρία, να κάνω και μία - offtopic - αφιέρωση στο Χαρίλαο από το Ηράκλειο. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 ΠΩΡΕ ΔΙΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΓΑΡΑ!Ο ΡΗΚ ΡΟΥΜΠΙΝ ΤΟΝ ΕΧΙ ΚΑΝΙ?ΜΑΜΟ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nakis87 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Kαλα το χα καταλαβει(τον εκαναν κουνελι) ;D Περα απο την πλακα τωρα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι έπαιζε/ παίζει στα Τα Παιδία Παίζει, το σταθερό σχήμα της Αρχιτεκτονικής [κάθε Τετάρτη παίζουν πια]. Νομίζω ότι είχε βγάλει και ένα προσωπικό CD, το χε παρουσιάσει σε ένα Guitar clinic του Ζήρα στο Όνομα του Ρόδου πριν κανά δυάρι χρόνια. Γενικά πολύ καλός παίκτης -και κάργα van halenικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Για ποιά Αρχιτεκτονική μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Αυτή που ήταν δίπλα στην Ελευθεροτυπία και κατέβηκε Πειραιώς. Στάνταρ ήταν ο κιθαρίστας στα Παιδία Παίζει μέχρι πρόπερσι, δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Ο τυπος ειναι απλα ασυλληπτος.. Ο καλυτερος κιθαριστας που εχω δει απο κοντα μακραν.. Πραγματι επαιζε στην αρχιτεκτονικη αλλα δεν ξερω αν παιζουν ακομα... Ο τυπος επαιζε την εισαγωγη του sweet child με tapping!!!!(ασχετο αλλα μου ειχε κανει εντυπωση η σκεψη) Σαν εξτρα πληροφορια το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι παλαιοτερα επαιζε στους ΤΖΟΚΕΡ.. www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Έπαιζε και στους Divorce και στους Bad Habbit. Μάλιστα τον δίσκο των Divorce τον έχω. Μιλάμε για σπάνιο υλικο του 91'!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Με την ευκαιρία, να κάνω και μία - offtopic - αφιέρωση στο Χαρίλαο από το Ηράκλειο. :D :D ... Ευχαριστώ και ανταποδίδω με το αριστούργημα :"Το πνίγω το κουνέλι". Παραθέτω σκηνή από τα γυρίσματα του εν λόγω video clip (δυστυχώς θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν μου επιτρέπουν να το ανεβάσω ολόκληρο). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση