Προς το περιεχόμενο

MSD Telegun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα αυτη ειναι μια λιστα με καποιες απο τις ρυθμισεις του MSD...ερχεται βεβαια μαζι με το πεταλι, απο εκει και περα ομως ορεξη να εχεις να ψαχνεις ηχους..το εχω αρκετους μηνες και ακομα παιζω και ψαχνω ηχους. Σημειωση παιζω με ενα fender blues junior οποτε παντα σε καθαρο καναλι (δεν εχει κι αλλο  :P).

DSC00951.jpg

Ενδιαφερον. Εγω δεν το πηρα αυτο. Τα ticks ηταν εκει απ'την αρχη που το πηρες? Μου κανει εντυπωση που για FAT MARSHALL εχει επιλεγμενο ενισχυτη TELEGUN και για METAL MARSHALL εχει επιλεγμενο Low gain.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

γιατι το metallica ειναι με 1 l και το sabbath με 1 b?????

Υποθετω οτι επειδη μαλλον προσομοιαζει τετοιους ηχους αλλα δεν ειναι και επακριβεις,αρα κατι θα λειπει!!!! :o ;D

Ok, εχει τρεις επιλογες ενισχυτη: 1)''V'' Εννοει vintage και παραπεμπει σε vintage fender(στα αυτια μου ακουγεται tweed φαση).

2)''B'' Εννοει british και παραπεμπει προφανως σε marshall.

3)''T'' Εννοει Telegun.

Δεν ειναι, δηλαδη, επιλογες αναλογα με τι ενισχυτη παιζεις, αλλα επιλογες αναλογα με τι ενισχυτη θα ηθελες να παιζεις ;D. Δεν ειναι βεβαια ουτε ψηφιακο modeling τυπου tech 21.(Edit: Sorry, το gt2 ειναι αναλογικο. Ναι ειναι τετοιoυ τυπου, χωρις να ξερω τις δυνατοτητες και την ποιοτητα του gt2).

Πράγματι, οι λύσεις της Tech21 είναι αναλογικές. Η όλη ιστορία με τους διαφορετικούς ενισχυτές και τα διακοπτάκια μου θυμίζει πολύ τη λειτουργία του SansAmp GT2:

height=400http://www.derringers.com.au/img_products/lge/SansAmpGT2.jpg[/img]  

...το οποίο ήταν μια προσπάθεια ομαδοποίησης των ήχων του αρχικού (και χαοτικού) Classic:

height=400http://www.trocmusic.com/images/annonces/upload/227407.jpg[/img]

Settings υπάρχουν στις επίσημες σελίδες τους και σε διάφορες ανεπίσημες στο νετ. Βέβαια, αυτά τα δυο αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν δυνατότητα απενεργοποίησης των cab simulations, ενώ το Telegun - αν καταλαβαίνω σωστά - δεν έχει κάτι τέτοιο γιατί είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για χρήση πάνω σε καθαρό ενισχυτή.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Βέβαια, αυτά τα δυο αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν δυνατότητα απενεργοποίησης των cab simulations, ενώ το Telegun - αν καταλαβαίνω σωστά - δεν έχει κάτι τέτοιο γιατί είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για χρήση πάνω σε καθαρό ενισχυτή.

Σωστα, το msd δεν εχει cab simulation (παλι καλα, αφου ποτε δε συμπαθησα κατι τετοιο).

Τα tech 21 εχουν και στουντιακο προσανατολισμο για studio recording, σαν preamp κλπ. Το msd οπως ειπα και πριν ειναι κλασσικο stompbox

παιδια ξέρετε μήπως αν αυτο το MSD λειτουργεί και σαν προενισχυτής (όπως πχ POD) δηλαδή μπορώ να το βάλω σε οποιοδήποτε ηχείο και να παίξω?  ::)

The Economy Picker!

Μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον ειδικα οι εξομοιωσεις(αυτο δε το ξερα)

Αν ξερει καποιος σε τι τιμη ειναι?

Παιζει καπου 210-220 Ευρω οταν το αγορασα. Αξιζει καθε σεντ !!!

παιδια ξέρετε μήπως αν αυτο το MSD λειτουργεί και σαν προενισχυτής (όπως πχ POD) δηλαδή μπορώ να το βάλω σε οποιοδήποτε ηχείο και να παίξω?   ::)

Δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου αλλα αυτο που εχω να σου πω στα σιγουρα ειναι οτι το msd ΔΕΝ ειναι προενισχυση. Τωρα τι εννοεις οποιοδηποτε ηχειο...(ενισχυτη? monitor? αυτοενισχυομενο η οχι?). Σιγουρα αν το βαλεις σε ενα ηχειο που δεν εχει ενισχυση, απλα δε θα ακουσεις τιποτα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου