Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2009 Καλα, για highgainιλικια ο Μητσος δεν παιζεται... ;) κ οχι μονο! ;) απλος ασχολητε πιο πολυ με αυτα εμενα μου εχει κανει πολλα Vintagilikia :P ον τοπικ το πεταλι ειναι απλα φοβερο! το εχω παιξει κ σου παιζει ανετα απο καφριλα μεχρι Blues ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2009 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τα ριβιους... ημουν ψημενος και τωρα ειμαι προς το καμενος χεχχεχε αντε με το καλο να ρθει... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2009 Επίσης πολύ καλό πεταλάκι είναι το Telegun Overdrive Cream, για ποιό Vintage καταστάσεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 χαιρεται παιδες!ερωτησουλα!Το msd ειναι εξισου καλο και σαν overdrive σε ηδη γκαζομενο ενισχυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Καλημερα το χρησιμοποιω με fender blues Jr. και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, σε high gain amp που δοκιμαστικε σε στουντιο φιλου παλι παιζει επισης παρα μα παρα πολυ καλα... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!εχω αρχισει να το ψηνω ηδη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!εχω αρχισει να το ψηνω ηδη!!! ... σε χαμηλή φωτιά ελπίζω γιατί "αρπάζει" εύκολα... :D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 ... σε χαμηλή φωτιά ελπίζω γιατί "αρπάζει" εύκολα... :D ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια,επειδη ειμαι σχεδον ετοιμος στο να παραγειλλω το msd telegun,μηπως μπορειτε να μου πειτε για τροφοδοτικο(εκτος απο το dc brick-δεν εχω πλεον τοσα πολλα πεταλια) που να μπορει να το τροφοδοτησει ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια,επειδη ειμαι σχεδον ετοιμος στο να παραγειλλω το msd telegun,μηπως μπορειτε να μου πειτε για τροφοδοτικο(εκτος απο το dc brick-δεν εχω πλεον τοσα πολλα πεταλια) που να μπορει να το τροφοδοτησει ???? 9βολτο τροφοδοτικο boss style. Το one spot ασπουμε. Αν εισαι απο θεσ/νικη ο ριχαρδος το εχει σιγουρα.(Νομιζω ολοι το εχουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση