Gianniss Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν δε γινει οντως συγκεκριμενος ο φιλος που μιλησε λιγο-πολυ για απατη, δε γινεται να βγαλουμε καποιο συμπερασμα. Οσο για το ''c'' στο msd, ειχα κι εγω την εντυπωση οτι παει για ''center'' αλλα δεν ειμαι σιγουρος πλεον και επισης δεν το εχω χρησιμοποιησει πολυ ωστε να ξερω τα χαρακτηριστικα που προσδιδει στον ηχο. Anyway, εντος ολιγων λεπτων ανεβαζω ενα clip οπου χρησιμοποιω το msd, για να το ακουσουμε κι απο κει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν δε γινει οντως συγκεκριμενος ο φιλος που μιλησε λιγο-πολυ για απατη, δε γινεται να βγαλουμε καποιο συμπερασμα. Οσο για το ''c'' στο msd, ειχα κι εγω την εντυπωση οτι παει για ''center'' αλλα δεν ειμαι σιγουρος πλεον και επισης δεν το εχω χρησιμοποιησει πολυ ωστε να ξερω τα χαρακτηριστικα που προσδιδει στον ηχο. Anyway, εντος ολιγων λεπτων ανεβαζω ενα clip οπου χρησιμοποιω το msd, για να το ακουσουμε κι απο κει :) πωωω πολύ ωραία! ευχαριστούμε προκαταβολικα αν δεν το έχεις ήδη γράψει, παίξε με το mid κουμπι να δουμε τι κάνει :P a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως ειναι ηδη ετοιμο :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 το άκουσα, πολύ ωραίο να και το λινκ για κάποιον που μετα απο καιρους θα διαβάζει το θρεντ ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=174905.0 a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον το ακουσα εχθες..........να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα καθολου.......ενα απλο ωραιο drive χωρις κατι να με τρελανει........και φυσικα επιμενω οτι η τιμη του ειναι ακρως τσιμπημενη ......και τωρα μιλαω για το msd........να πω οτι την ιδια στιγμη ειχα την τυχη να ακουσω ταυτοχρονα και το καινουργιο suhr πεταλι το riot.......και εγινε δυστυχως η συγκριση.........για εμενα πρεπει να ακουσετε το suhr riot........εκει πραγματικα χανεται η μπαλα......... Δυστυχως το msd δεν με επεισε και πολυ ειδικα για την τιμη του......εαν ητανε πολυ πιο φτηνο κατι μπορει να γινοτανε...αλλα με αυτη την τιμη ...οχι RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον το ακουσα εχθες..........να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα καθολου.......ενα απλο ωραιο drive χωρις κατι να με τρελανει........και φυσικα επιμενω οτι η τιμη του ειναι ακρως τσιμπημενη ......και τωρα μιλαω για το msd........να πω οτι την ιδια στιγμη ειχα την τυχη να ακουσω ταυτοχρονα και το καινουργιο suhr πεταλι το riot.......και εγινε δυστυχως η συγκριση.........για εμενα πρεπει να ακουσετε το suhr riot........εκει πραγματικα χανεται η μπαλα......... Δυστυχως το msd δεν με επεισε και πολυ ειδικα για την τιμη του......εαν ητανε πολυ πιο φτηνο κατι μπορει να γινοτανε...αλλα με αυτη την τιμη ...οχι τι ακριβώς σε χάλασε στο msd? θα εκτιμούσα πολύ μια περιγραφή :) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 τι ακριβώς σε χάλασε στο msd? θα εκτιμούσα πολύ μια περιγραφή :) με χαλασε οτι εκεινη τη στιγμη ητανε μαζι και ενα suhr riot και παιχτηκανε και τα δυο στον ιδιο ενισχυτη.........αμα τα ακουσεις διπλα διπλα.....θα σε χαλασει και σενα......ειδικα η τιμη του.......στα δικα μου αυτια και καποιων αλλων που ητανε εκει δεν εφτανε το riot σε κανεναν τομεα........παραπανω δεν εχει νοημα να σου πω....για μενα πηγαινε ακουσε και τα δυο μπορει να εχεις αντιθετη γνωμη ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 για μενα πηγαινε ακουσε και τα δυο μπορει να εχεις αντιθετη γνωμη ;) Που θα μπορουσαμε να ακουσουμε το SUHR στην Αθηνα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Που θα μπορουσαμε να ακουσουμε το SUHR στην Αθηνα??? Κουρμπης RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση