Lukather Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Δεν ισχυει αυτό, τα τελευταία MSD παίζουν και κατευθείαν σε κονσόλα ή υπολογιστή. Καλύτερα να ρωτήσεις το Μήτσο για αυτό. http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 To msd δεν θα παιξει εαν συνδεθει απ'ευθειας σε ενα ξερο ηχειο !! Δεν ειναι προενισχυτης, θελει τον ενισχυτη του οπως ολα τα πεταλια. Δεν εχει καμια σχεση δε με τα pod κλπ. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Δεν ισχυει αυτό, τα τελευταία MSD παίζουν και κατευθείαν σε κονσόλα ή υπολογιστή. Καλύτερα να ρωτήσεις το Μήτσο για αυτό. Ολα τα πεταλια παιζουν κατευθειαν σε κονσολα η σε υπολογιστη (το τι ηχος βγαινει ειναι αλλο θεμα). Και η κιθαρα σκετη χωρις κανενα πεταλι παιζει σε κονσολα και σε υπολογιστη. Νομιζω πως αλλο ρωτησε ο φιλος πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Ολα τα πεταλια παιζουν κατευθειαν σε κονσολα η σε υπολογιστη (το τι ηχος βγαινει ειναι αλλο θεμα). Και η κιθαρα σκετη χωρις κανενα πεταλι παιζει σε κονσολα και σε υπολογιστη. Νομιζω πως αλλο ρωτησε ο φιλος πριν Nαι αυτό ακριβώς ρώτησα αν δηλαδή το βάλω σε ξερό ηχείο η αν το συνδέσω στην κάρτα ήχου για να ηχογραφίσω απευθείας πώς θα ακούγεται..... ::) The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Nαι αυτό ακριβώς ρώτησα αν δηλαδή το βάλω σε ξερό ηχείο η αν το συνδέσω στην κάρτα ήχου για να ηχογραφίσω απευθείας πώς θα ακούγεται..... ::) στην πρωτη περιπτωση δεν θα ακουγεται....στην δευτερη θα γινει πρωτοΞαδελφο της μυγας (τουλαχιστον ετσι εγινε οταν το εκανα εγω) Θα περασει μια μπουκωμενη διαμορφωση που δε θα κανει καλο και στο πεταλι νομιζω. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Nαι αυτό ακριβώς ρώτησα αν δηλαδή το βάλω σε ξερό ηχείο η αν το συνδέσω στην κάρτα ήχου για να ηχογραφίσω απευθείας πώς θα ακούγεται..... ::) Εαν θέλεις πεταλάκι για ηχογράφηση να πω μερικά με λυχνίες και speaker emulator 1) Mesa Boogie V-Twin λαμπάτο 2 λυχνίες 2) ΑΜΤ freak Guitar Λαμπάτο 2 λυχνίες πολύ καλό με αρκετά γκάζια. 3) Η&Κ Cream Machine λαμπάτο και παίζει καρφί σε ηχείο 2 λυχνίες 4) Telegun Fat Foot Αυτά έχω δοκιμάσει εγώ,σίγουρα υπάρχουν περισσότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Ως πλεον κατοχος του msd,μονο ενα πραγμα εχω να πω:Δεν εχω ξανακουσει πιο παραμετροποιησιμο πεταλι στον ηχο του!!!!!Απο ελαχιστο gain μεχρι .....τοννοι gain!!!! Ο,τι και να πω για τον Μητσαρα ειναι λιγο.Εννοειται οτι ειναι και το τελευταιο μου πεταλι και δεν προκειται να αλλαχτει ΠΟΤΕ!!!Holy Grail!!!! Sorry για τον ενθουσιασμο μου και σε καμια περιπτωση δεν προκειται για διαφημηση 8),αλλα επρεπε να το ακουσω για να το πιστεψω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Welcome to the club !! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
v.victor Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παίδες μια ερώτηση το msd λειτουργεί χωρίς τροφοδοσία?γιατί το έχω και σε μένα παίζει χωρίς ρεύμα... Και αν παίζει χωρίς ρεύμα, ποιός ο λόγος της 9βολτης εισόδου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Xωρις ρευμα λειτουργουν οι σφεντονες. Το msd δυσκολο ::) Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση