ontheflow Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με της ηχογραφήσεις μου… Θέλω με compression να συμπιέσω μόνο ότι περνάει πχ από το -6 db και όχι όλη την δυναμική της ηχογραφήσεις μου… με ποίον τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό??? ??? Χρησιμοποιώ plug-in της waves…το C1 comp συγκεκριμένα αλλά όταν βάζο το threshold στο -6 db μου συμπιέζει όλη την δυναμική κατά -6 db… Διάβασα σε ένα περιοδικό (computer music ελληνικό) ότι ύπαρχοι τρόπος… Μήπως θέλω αλλού είδους compressor??? :-\ Ας με φωτίσει κάποιος!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 μάλλον όλο το mix σου περνάει τα -6 το ratio είναι ο τομές που το έχεις παρακάνει (μάλλον) αν το mix είναι στα -10 και εσύ κόψεις στα -6 με ένα threshold 2:1 δεν νομίζω να έχεις τέτοιου είδους προβλήματα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Μιλάω για ένα συγκεκριμένο κανάλι που είναι μόνο ι φωνή μου… Η φωνή κυμαίνετε γύρο στα -6 με -9 αλλά υπάρχουν πικαρίσματα πόλη πιο πανό από -6!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 τότε βάλε comp μόνο στο κανάλι της φωνής ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δεν κατάλαβες τη εννοώ μάλλον….εγώ θέλω να συμπιέσω ότι περνάει το -6 db και όχι -6db όλη την δυναμικοί μου!!!! Όχι -6db όλο το volume…. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 και ξαναρχόμαστε στο ratio όταν λέμε 2:1 εννοούμε ότι η ένταση της φωνής που περνάει τα -6 θα διαιρεθεί με το 2 δηλαδή θα γίνει η μισή βάλε το thresh εκεί που θες (κάνει και ομοιοκαταληξία) και παίξε με το ratio ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Οκ θα το δοκιμάσω!!! Tnx!!! Αλλά αφού ανάφερες το ratio μπορείς να μου το εξηγήσεις πιο αναλυτικά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fader Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Το ratio είναι π.χ. το 2:1, δηλ. αν το σήμα φτάνει αρχικά 2dB πάνω από το threshold (έστω το -6dB) θα περάσει τελικά 1dB. Αν ήταν αρχικά 3dB πάνω από το threshold θα περάσει τελικά 1.5dB etc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δηλαδή αν πέρναγε 2 πανό από το όριο (threshold) τώρα θα περάσει 1 πάνω από αυτό???? Αυτό θες να πεις? :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 multiband compresion? κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση