MrBlonde Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Oson afora gia tin sg k tin strat gia na voithisw k ton dimiourgo tou thematos autou..Einai duo teleiws diaforetikes kithares..Prwta prepei na mas peis ti mousiki akous. sdsds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Van Der Alexius Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Εμένα μου φαίνεται πάντως πολύ ενδιαφέρουσα. Κατι καινούργιο και διαφορετικό δεν συνεπάγεται στο οτι ειναι κακο. Εχει: Σωμα: Maple Μπρατσο: Μαονι Ταστιερα: Maple Μαγνητες: Classic's 57 Βεβαια θα ηθελα πολυ να την δω και με binding, θα ηταν κ***. αααααααα! κοιταξτε τι καλουδι βρηκα www.youtube.com/watch?v=-KniIzYHGA0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Oson afora gia tin sg k tin strat gia na voithisw k ton dimiourgo tou thematos autou..Einai duo teleiws diaforetikes kithares..Prwta prepei na mas peis ti mousiki akous. Post of the month. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MrBlonde Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Eipa mlkia?xaxaxaxa,,Tecpa etsi kialliws de kserw pws leitourgoun auta ta forum. sdsds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Eipa mlkia?xaxaxaxa,,Tecpa etsi kialliws de kserw pws leitourgoun auta ta forum. Καλώς ήρθες, διάβασε λοιπόν πρώτα τους κανόνες...και γράφε ελλήνικος plz Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Η χρήση all maple bodies δεν είναι καινούργια για την gibson. Θα θυμήσω τις RD που αν δεν κάνω λάθος ήταν όλες από maple. Και επειδή έχει τύχει να τις δω και από κοντά, μια χαρά κιθάρες είναι. Η eye πάντως εμένα δε μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Eipa mlkia?xaxaxaxa,,Tecpa etsi kialliws de kserw pws leitourgoun auta ta forum. Oχι φιλε μου, δεν υπαρχει προβλημα. Απλα οπως ειδες ο φιλος που ανοιξε το θεμα (γνωστος χιουμοριστας, θα τον μαθεις) δεν ενδιαφερεται πραγματικα για κιθαρα, ανοιξε χιουμοριστικα το θεμα για να μας δειξει τη νεα απαισα sg της gibson που εχει μια πινελια απο strat. Και οπως σου ειπε και ο marathon δε χρησιμοποιουμε greeklish. Και επι της ευκαιριας, καλως μας ηρθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MrBlonde Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Καλώς ήρθες, διάβασε λοιπόν πρώτα τους κανόνες...και γράφε ελλήνικος plz Οκ ευχαριστω..Τωρα μπορειτε να βλεπετε και τα ορθογραφικα μου λαθοι.Α παρεπιπτοντως αυτη η Eye guitar που κανονικα θα πρεπε να λεγεται "circus" guitar :P δεν μαρεσε καθολου...Το maple τωρα σ αυτες τις καιμενες τις lp... :-\..Εμφανησιακα δε λεει αλλα απο ηχο δε ξερω. sdsds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MrBlonde Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Oχι φιλε μου, δεν υπαρχει προβλημα. Απλα οπως ειδες ο φιλος που ανοιξε το θεμα (γνωστος χιουμοριστας, θα τον μαθεις) δεν ενδιαφερεται πραγματικα για κιθαρα, ανοιξε χιουμοριστικα το θεμα για να μας δειξει τη νεα απαισα sg της gibson που εχει μια πινελια απο strat. Και οπως σου ειπε και ο marathon δε χρησιμοποιουμε greeklish. Και επι της ευκαιριας, καλως μας ηρθες. Νομιζω το πιασα το νοημα... 8) sdsds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Οκ ευχαριστω..Τωρα μπορειτε να βλεπετε και τα ορθογραφικα μου λαθοι Σε αυτό το forum, εκτός από πολλά πράγματα γύρω από τη μουσική, θα μάθεις και ορθογραφία...μην ανησυχείς ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση