Προς το περιεχόμενο

Τα αγγλοφωνα γκρουπ απο την Ελλαδα μπορουν να πανε Νο.1 στο UK!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

για μένα το πρόβλημα είναι και θα μείνει ένα...

η επιτήδευση που καταπιέζει την έμπνευση...

Έλληνες καταπιεσμένοι αλχημιστές που αναζητούν η συνταγή του "φιλοσοφικού hit"...

εμ δεν γίνεται κι ούτε θα γίνει ποτέ κάτι έτσι... στο όποιο επίπεδο...

πόσο δύσκολο είναι πια ένας τυπάκος να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του ώστε να αποτυπώσει

τα βιώματα του και τα συναισθήματα που πηγάζουν από αυτά σε νότες και στίχο?

αν το έκαναν πολλοί, κάποιου τα πονήματα θα άγγιζαν αντίστοιχα πολλούς ακροατές...

και ψυχρά στατιστικά να το πάρεις κάποιος θα ξεχώριζε... όπως τα παιδάκια από

τα ανήλιαγα σοκάκια που πότιζαν τη μουσική τους με το ξύλο που έτρωγαν αυτά και

η μάνα τους από το μέθυσο ανθρακωρύχο πατέρα τους... ;D

το life style και το εκ του ασφαλούς περιθώριο σε αντιδιαστολή, είναι καταδικασμένα a priori

στην ψευτιά τους...

ΥΓ. πριν πολλά χρόνια ένας επιπλάς που γρατζούναγε μια κιθάρα, έκανε ένα δίσκο με

απαράδεκτη παραγωγή μιλώντας για "τη μάνα" του και τις "χυλόπιτες" του καταθέτοντας

τη τρέλα του και αψηφώντας το κράξιμο των "ψαγμένων"...

και πούλησε εκατοντάδες χιλιάδες ξεπερνώντας κατά πολύ λαοπρόβλητους τραγουδιάρηδες

και δημιουργώντας αξεπέραστο μέχρι της μέρες μας προηγούμενο...

και γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι αν είχε γεννηθεί

στην Αγγλία και εκφραζόταν ανάλογα θα είχε πουλήσει εκατομμύρια?

γιατρέ μου δεν κάνεις καλή δουλειά με τα μεταχειρισμένα χάπια που μοιράζεις αφειδώς

προς ίαση δανεικών ονείρων....

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΥΓ. πριν πολλά χρόνια ένας επιπλάς που γρατζούναγε μια κιθάρα, έκανε ένα δίσκο με

απαράδεκτη παραγωγή μιλώντας για "τη μάνα" του και τις "χυλόπιτες" του καταθέτοντας

τη τρέλα του και αψηφώντας το κράξιμο των "ψαγμένων"...

και πούλησε εκατοντάδες χιλιάδες ξεπερνώντας κατά πολύ λαοπρόβλητους τραγουδιάρηδες

και δημιουργώντας αξεπέραστο μέχρι της μέρες μας προηγούμενο...

και γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι αν είχε γεννηθεί

στην Αγγλία και εκφραζόταν ανάλογα θα είχε πουλήσει εκατομμύρια?

ακριβως αγορι μου...

"εχω κλαψει...για πολλες γυναικες εχω κλαψει..."

3 εκατομμυρια δισκοι... :)

τι 666 και 6868537 (να,να,να,να,να,να,να,να,να...) μου τσαμπουνας.. ;D

οταν εισαι original & δεν προσπαθεις να παιξεις "σαν τον..." εχεις το αβανταζ στο παιχνιδι πως να το κανουμε. ;)

θα παω τωρα εγω να δειξω του Noel Galagher πως παιζεται το ροκ....ε,θα με πλακωσει στις ψιλες δεν θα με πλακωσει? ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Κλαψο-αποτυχημένος έλληνας μεσοαστός, πωλεί μέθυσο ανθρακωρύχο πατέρα προκειμένου να σας πλακώνει κάθε μέρα στο ξύλο μπας και γίνετε ροκάδες.

:) :) :)

Πωλείται μπετονιέρα γεμάτη με λάσπη του Μισισιπή, ότι πρέπει για τη πισίνα σας αν θέλετε να παίξετε πραγματικά τα μπλούζ. Έχει υποστεί βιολογικό καθαρισμό από μικροοργανισμούς.

Πωλείται χαλκευμένη λίστα των 50 καλύτερων ροκ άλμπουμ όλων των εποχών, στην οποία περιλαμβάνονται 34 δίσκοι ελλήνων δημιουργών του ροκ. Ειδικό μπόνους, μία θέση έχει μείνει κενή για να βάλετε το δικό σας. Ειδικές τιμές για καθυστερημένους.

Τελικά...είμαι Έλληνας και θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό...τη μουσική την αποκλείσαμε...τι μας μένει?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Πωλειται παμπλουτος και αργοσχολος μπαμπας με μεγαλη προ-υπηρεσια σε πασοκονεοδημοκρατολαμογιες.

Μπορει να σας κανει rock star λαδωνοντας ολο το... star system στην Ελλαδα απο τις  αθλιοτερες τηλεοπτικες εκπομπες με τη μεγαλυτερη τηλεθεαση εως και το τελευταιο ποιοτικο alternative greek rock site,διθυραμβικες κριτικες εξασφαλισμενες ,καθως και διεθνης καρριερα,αν δωσετε και κατι παραπανω μαζι με τον μπαμπα χαριζουμε και μεθυσμενο ανθρακωρυχο απο το Μπερμιχαμ (με πιστοποιητικο ξυλοδαρμου της μητερας του πατερα του Noel Galagher) καθως και 3 μπανιερες με λασπη του Μισισιπη για αυθεντικο Jack White ηχο...φυσικα αν ειστε καθυστερημενοι ο μπαμπας θα  βαλει και το αλμπουμ σας στα 3 σημαντικοτερα αλμπουμς ολων των εποχων στα chart της Κωλοπετινιτσας.

Πληροφοριες στο τηλ. 666 ,Μπακουνας Μητσος.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τελικά...είμαι Έλληνας και θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό...τη μουσική την αποκλείσαμε...τι μας μένει?

Η Πόλη. Αυτή θα την πάρουμε.

Απλώς από Δευτέρα παιδιά γιατί έχω κλείσει σάουνα, πεντικιούρ και yaghting για ΣΚ.

Yeah, rock on man.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου