Προς το περιεχόμενο

Αποκάλυψις-σοκ! Όλη η αλήθεια για τους MANOWAR.

kwstas79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα θυμήθηκα μια αρκετά αστεία ιστορία σχετικά με την οικονομική κατάσταση των μουσικών....

Είμαστε στο στούντιο πριν από αρκετά χρόνια και τυχαίνει να διασταυρωθούν 2 session.....οι μουσικοί (πολύ καλοί όλοι και "πετυχημένοι") από τις 2 μπάντες κοιτιούνται μεταξύ τους και ανταλάσουν μερικές κουβέντες.....ο ντράμμερ (Α) από την μία μπάντα και ο μπασσίστας (Β) από την άλλη κοιτάζουν ο ένας τον άλλο επίμονα.....ακολουθεί ο εξής διάλογος

Α - "μήπως γνωριζόμαστε από κάπου?"

Β - "...και εγώ αυτή την εντύπωση έχω"

Α - "....μήπως έπαιζες πέρυσι με τον .....(βάλτε ένα γνωστό όνομα) στο ..... (βάλτε ένα γνωστό μαγαζί)

Β - "μπα, όχι ,ημουν πριν 3 χρόνια εκεί....εσύ δεν ήσουν με τον .......?"

Α - "όχι...από αλλού σε ξέρω .....ήσουν στο σεμινάριο του ......(βάλτε πάλι μια φίρμα)?"

Β - "όχι...αλλά μήπως παίζαμε μαζί στο .....(άλλο μεγάλο μαγαζί)?

Α - "μπα, μπα εγώ φέτος είμαι εκεί....μήπως είμασταν μαζί στο ......(γνωστό ωδείο στο εξωτερικό)?

.....κλπ κλπ

anyway, για κανένα δεκάλεπτο συνεχίζεται αυτός ο διάλογος στον οποίο αναφέρονται όλα τα μουράτα ωδεία, σεμινάρια από τζαζίστες, τμήματα αρμονίας και αντίστιξης, πρωτοκλασάτα μαγαζιά και "φίρμες τραγουδιστές" για να πεταχτεί στο τέλος ο ένας απο τους 2 και να πει...

Α - "έλα ρε , μ@λ@κα θυμήθηκα.....δουλεύαμε μαζί σε εκείνο το γιαπί και σπάγαμε ένα ντουβάρι παρέα "

σόρυ για το όφτόπικ

Τί όφτόπικ λές!!;;

Αυτό είναι τό ανέκδοτο τής χρονιάς!!!

χα!χα!χα!

8)

moogmodularV2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου