Προς το περιεχόμενο

Αποκάλυψις-σοκ! Όλη η αλήθεια για τους MANOWAR.

kwstas79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, το "άρθρο" έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα και πρέπει να επισημανθεί. Κανονικά το θέμα θα έπρεπε να είναι στο "Περί Ανέμων" κι όχι στο "Μουσική και Μουσικοί".

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδιά, ο Eric Adams έχει φτιάξει τα κουφώματα στην πολυκατοικία μου και όλοι έχουμε μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι επέμενε να βάλουμε ακριβά κουφώματα με ενίσχυση από ΑΤΣΑΛΙ και τραγουδούσε συνέχεια SIGN OF THE HAMMER όταν έκανε εργασίες με σφυρί.

Εγω παιζω με fender και δηλωνω ευθαρσως οτι το ταλεντο των παιδιων πηγε χαμενο. Ασε που φαγανε ολα τα χρηματα τους σε σφχτερμαν γυμναστηρια και κρεατινινες(κανεις πιο βαρυ παλμ μιουτινγκ). ;D ;D ;D ;D

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Παιδιά, ο Eric Adams έχει φτιάξει τα κουφώματα στην πολυκατοικία μου και όλοι έχουμε μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι επέμενε να βάλουμε ακριβά κουφώματα με ενίσχυση από ΑΤΣΑΛΙ και τραγουδούσε συνέχεια SIGN OF THE HAMMER όταν έκανε εργασίες με σφυρί.

όλη τη δουλειά φαντάζομαι την έκανε στο φεγγαρόφωτο-πάνω σε ένα άλογο-με 10000 εργάτες,ε? ;D ;D ;D

όλη τη δουλειά φαντάζομαι την έκανε στο φεγγαρόφωτο-πάνω σε ένα άλογο-με 10000 εργάτες,ε? ;D ;D ;D

Ναι, και αντί για μπύρα έπιναν το αίμα των εχθρών του. :D

Δεν καθησα να διαβασω φυσικα το λινκ, οχι γιατι ειμαι φαν και θα στεναχωρηθω, αλλα γιατι δεν εχω (τοσο) χρονο για χασιμο.

Πειραζει ομως που δεν πιστευω με τπτ οτι εχουν "οικονομικο προβλημα"  :P :P :P

Τι λεμε τωρα ειμαστε σοβαροι???

Μιλαμε για αμερικανικη αγορα, και δεν λεω για τωρα με την "οικονομικη κριση" αλλα για τοσα χρονια που υπαρχουν οι Ιβανοηδες στην αγορα.

Μια περιοδια να εκανε μια ελληνικη μπαντα στη θεση τους σαν headliners θα τρωγανε και τα δισεγγονα τους.

Μου θυμίσατε τον Eric Burdon που δεν πήρε φράγκο απο την τεράστια επιτυχία του House of the Rising Sun. Η εταιρεία τους έβαζε ολα τα κέρδη τους στον λογαριασμό του Alan Price & οι υπόλοιποι δε γούσταραν να τον παρακαλάνε να τους μοιράζει μερίδιο κι εκει κάπου τα πράγματα πήγαν κατα διαόλου. Κακοί λογαριασμοί...

(Ελπίζω να θυμάμαι καλα τα γεγονότα)

Κρίμα ρε γαμώτο. Κι όσο σκέφτομαι ότι τόσοι άλλοι, και μάλιστα λιγότερο ταλαντούχοι, stand-up comedians έκαναν αργότερα καριέρα στο Χόλυγουντ και τώρα δεν ξέρουν τι έχουν. Άτιμη show biz...

Something Wicked This Way Comes

• Guru
Μιλαμε για αμερικανικη αγορα, και δεν λεω για τωρα με την "οικονομικη κριση" αλλα για τοσα χρονια που υπαρχουν οι Ιβανοηδες στην αγορα.

Μια περιοδια να εκανε μια ελληνικη μπαντα στη θεση τους σαν headliners θα τρωγανε και τα δισεγγονα τους.

ηταν αρκετα συνηθισμενο φαινομενο τα 80ς-90ς (παλιοτερα ακομα χειροτερα) να γυρνανε τα γκρουπ απο περιοδειες (με επιτυχια σε κοσμο) και να ειναι χρεωμενοι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου