wannabe drummer Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 παιδια καλησπερα θελω να ενόσω τα ηλεκτρονικα ντραμς μου με ενισχυτη και ηθελα να μαθω εαν θα κανει δουλεια ενας ενισχυτης 15watt κιθαρας ή θα εχω προβλημα?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Καλησπέρα Λογικά θα είναι ψιλοαπαράδεκτο το αποτέλεσμα λόγω ακαταλληλότητας των eq για το εύρος που θες, αναλόγως τη σχεδίαση του συγκεκριμένου ενισχυτή και του ποταπού 8" που θα έχει. Επειδή θα θες να ανεβείς και στα μπάσσα μάλλον θα σου τινάξει το μεγάφωνο. Με απλά 2.1 ηχεία για pc λογικά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα για να έχεις βαρβάτα μπάσα και ωραία πρίμα απ'τα 2 sattelites, εγώ αυτό κάνω τελευταία. Έβαλα το sub πίσω απ'τη μπότα και τα sattelites θα τα βάλω δίπλα στο crash και το ride. *disclaimer: είμαι κιθαρίστας ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 παιδια καλησπερα θελω να ενόσω τα ηλεκτρονικα ντραμς μου με ενισχυτη και ηθελα να μαθω εαν θα κανει δουλεια ενας ενισχυτης 15watt κιθαρας ή θα εχω προβλημα?ευχαριστω Η γνωμη μου ειναι ξεχνα το.Με ακουστικα της ταξεως των 40-50 ευρω(stanton,roland,κτλ) θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα.Χρειαζεσαι ενισχυτη πληκτρων στην χειροτερη,(κανα roland π.χ)να ακουσεις κατι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Συμφωνώ χρει'αζεσαι ενισχυτη πληκτρων καμια 50 αρα watt για σπιτι και σε live σαν μικρο monitor να ακους τι παιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση