KERMITT Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Παιδια για πειτε μου την γνωμη σας που αξιζει να φτιαξει κανενας ενα μπασακι χειροποιητο ελλαδα και ευρωπαικη ενωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
con571 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες γιαυτό κανείς δεν μπορεί να σου δώσει μία απάντηση που να σε καλύψει. Δική μου άποψη είναι ότι νούμερο ένα κριτήριο πρέπει να είναι ο ήχος είτε επιλέξεις όργανο παραγωγής είτε κάποιου τεχνίτη. Αν πας σε custom λύση σίγουρα θα μπορείς να φτιάξεις ενα μοναδικό όργανο σχεδιασμένο ακριβώς για να καλύψει τις δικές σου αισθητικές κ τεχνικές απαιτήσεις αλλά το πιο πιθανό είναι να το "παντρευτείς" κιόλας. (όργανα παραγωγής) ήχος - μεταπωλητική αξία - άνεση στο παίξιμο - εμφάνιση - μοναδικότητα - ήχος (custom) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xtikio Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Πάααααααααααααααααρα πολυ ωραία τα είπε ο αποπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbus Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Εδω θα βρεις αυτο που ζητας... Ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει πολλα παραπανω... http://www.odysseybass.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Ξεκίνα από αυτήν την απλή ερώτηση; Τι δεν μπορώ να βρω σε όργανα παραγωγής και θέλω να πάω σε χειροποίητο; Θα απλουστεύσεις κατά πολύ την αναζήτησή σου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Επίσης ξέρω μια περίπτωση που 2000+ ευρώ πήγανε χαμένα απο την άποψη οτι μπορεί το όργανο να ήτανε μαμάτο αλλά δεν πέτυχε το συγκεκριμένο ηχόχρωμα και η αίσθηση,άρα ρίσκο μεγάλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 εγω απλα ρωταω καλα μαστορια να καλυψουν αυτα που θελω απο θεμα φινιρισματος και απο θεμα κατασκευαστικου και ηλεκτρονικων... Ξερω την διαφορα custom και ετοιμου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 πρωτα απο ολα απο που εισαι κ σε ποια πολυ ψαχνεις μαγαζι? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Ο Woodstock είναι Αθήνα, είναι μπασίστας, και έχω δεί handmade μπάσα του (και neck trou κατασκευές). Στείλε του ένα pm Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση