Evilnye Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 ! Τώρα το άκουσα! Άψογο! Δεν έχω ακούσει άλλα σου, αλλά θα το κάνω άμεσα! :o Για πες κ άλλα για το πως έφτιαξες το backing track? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 ! Τώρα το άκουσα! Άψογο! Δεν έχω ακούσει άλλα σου, αλλά θα το κάνω άμεσα! :o Για πες κ άλλα για το πως έφτιαξες το backing track? Thanks... :) Δύσκολα μου βάζεις, έχουν περάσει 3-4 μήνες απο τότε... ;D Τα τύμπανα είναι σίγουρα ezdrummer vintage rock set και όλα τα breaks τα έγραψα παίζοντας στο midi keyboard. Το μπάσο είναι ένα squier vintage mod που έχω (connect). Το πιανάκι είναι ένα freeware που ονομάζεται 4front piano module (έπαιξα έναν κύκλο στο keyboard και το έφτιαξα λούπα) Αυτά τα λίγα θυμάμαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 ωραιοτατα!! θα συμφωνησω με τους συμφορουμιτες που σου ειπαν τα καλυτερα. εμενα παντως ο ηχος της κιθαρας θα μου αρεσε με 0,001 παραπανω πριμα. ευγε!! μετα απ ολα αυτα παω να αγορασω καμποσα τετοια , να χω να ασχολουμαι....κανεις αλλος για παρεα?? ::) ::) ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Χμμμ, μάλλον τα παραλέτε φίλτατε!... :-[ :-[ Αφήστε την σταυροβελονιά και πιάστε πάλι την πενιά!!... :D :D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει , εγω δεν ξέρω πολλά απο "χροιές" κτλ αλλα έχει μελωδία που σου μένει , και σίγουρο παίξιμο . Το κένο στο 1.50 πάντως μου ακούστηκε σαν "τρύπα" στο κομμάτι . Μάλλον ήθελε και κάτι επιπλέον (?) He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση