matawan Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Matawan πες μου... είναι τυχαίος ο αριθμός των posts σου; Η μοίρα σε καλεί!!! Αγαπητέ Elavd, μολις διαβασα τον αριθμο των μηνυμάτων μου, σκέφτηκα πόσο πιθανό είναι ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ να το σχολιάζεις. Αλλά δεν ενδίδω, Starfire η τπτ! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Πάαααρα πολύ ωράιος Longshadow!! Πολύ ζεστός ήχος στην lead, εγώ τον λάτρεψα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ Σπύρο!... :) Περιττό να σου πω οτι το sober sun είναι ακόμα στο playlist μου... ;) Ρε παιδιά με έχετε μπερδέψει με τις απόψεις σας για τον ήχο της lead κιθάρας!!....έλεος!!... :D :D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ Σπύρο!... :) Περιττό να σου πω οτι το sober sun είναι ακόμα στο playlist μου... ;) Ρε παιδιά με έχετε μπερδέψει με τις απόψεις σας για τον ήχο της lead κιθάρας!!....έλεος!!... :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Να'σαι καλά.. Βρε ακου εκεί τι σ'αρέσει εσένα και άσε τους άλλους! Στάζει μέλι λέμε ο ήχος.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Είχα κατεβάσει εδώ και καιρό το κλιπ αλλά ξέχασα να ποστάρω τις αρχικές μου εντυπώσεις. Ε λοιπόν το ξαναβρήκα χαζεύοντας στα mp3 του υπολογιστή και το έχω βάλει εδώ και ώρα στο repeat. Μακροΐσκιωτε εύγε από όλες τις απόψεις! 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Thanks Jason... :) Με έκανες και το ξανάκουσα μετά απο κάμποσο καιρό... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 τι να πει κανεις για τον george..φοβερος παικτης..φοβερο feeling..τα παντα ολα!!γραψε κατι και με ακουστικη.θα μαμαει!ειμαι σιγουρος 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myrmidonas Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 από ότι κατάλαβα είναι blues και στην μέση περίπου 1:50 παίζει ο Jean Michel Jarre ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2009 Ασε το ρε myrmidonas γι αυτούς που καταλαβαίνουν. Είναι αναγκη να πεις κάτι; Τα κουτάκια βοηθούν, αλλά όχι πάντα. Καλό... long ponytail. Αν θες, του λείπει το φινίρισμα. Σα καλό δρόμο είσαι. Ετσι, χωρίς να το καταλάβεις, σε λίγο χρόνο θα έχεις στα χέρια σου υλικό για δημοσίευση. Μαζί σου! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Ασε το ρε myrmidonas γι αυτούς που καταλαβαίνουν. Είναι αναγκη να πεις κάτι; Τα κουτάκια βοηθούν, αλλά όχι πάντα. Καλό... long ponytail. Αν θες, του λείπει το φινίρισμα. Σα καλό δρόμο είσαι. Ετσι, χωρίς να το καταλάβεις, σε λίγο χρόνο θα έχεις στα χέρια σου υλικό για δημοσίευση. Μαζί σου! Thanks for the comment boss!... ;)...Δεν το είχα δει. Τελικά μόνο ο υπήκοος του Αχιλλέα το κατάλαβε το κομμάτι!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση