Nestoras Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Παράλληλα με το Noiz Hard Rock Jam και οι Four Wheel Drive. Oι δικές μας ηχογραφήσεις βέβαια είναι από πρόβες, χύμα με τα λάθη, τις φαλτσαδούρες, το ρυθμό πάνω- κάτω. Αλλά αυτές μου αρέσουν περισσότερο έχουν τη γοητεία του live. Κάποιες φορές γράψαμε ο καθένας μόνος του με μετρονόμο, αποτέλεσμα θλιβερό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 πολυ ωραιο και με πολυ ωραιο ηχο ...μπραβο μου θυμισε bad company... :P και ο τραγουδιστης φωναρα...και η κιθαρα ωραιο ηχο.........δωσε λιγο πληροφοριες για την ηχογραφηση πως εγινε ?πολυκαναλη? με μικροφωνα μπροστα απο ενισχυτες? και με τι παιζατε ....τι πεταλια εννοω .....?εαν θελεις βεβαια.....αλλα και να μην θελεις πες.... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 πολυ ωραιο και με πολυ ωραιο ηχο ...μπραβο μου θυμισε bad company... :P και ο τραγουδιστης φωναρα...και η κιθαρα ωραιο ηχο.........δωσε λιγο πληροφοριες για την ηχογραφηση πως εγινε ?πολυκαναλη? με μικροφωνα μπροστα απο ενισχυτες? και με τι παιζατε ....τι πεταλια εννοω .....?εαν θελεις βεβαια.....αλλα και να μην θελεις πες.... ;D Αφου σου άρεσε παρά τις φαλτσαδουρες καλά πάμε. Ηχογράφηση 8κάναλη, μικρόφωνα παντού που δυστυχώς όλα παίρνουν λίγο απ΄όλα. Για τους λοιπούς δεν είμαι σίγουρος αλλά για μένα η αλυσίδα στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν Fender Stratocaster - Dunlop Hendrix wah - Mxr dist+ - Mxr Micro Amp - Mesa Boogie DC2 - Shure 57. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Uriah Heep ;D που τους θυμηθηκατε ???? PURE ROCK Ροκαδες ησαστε? βρε παλιοαλητες μαλιαδες. ;D ;D ;D Σουπερ ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Uriah Heep ;D που τους θυμηθηκατε ???? PURE ROCK Ροκαδες ησαστε? βρε παλιοαλητες μαλιαδες. ;D ;D ;D Σουπερ ;) Ειδικά αυτό που είπες για τα μαλιά, ευτυχώς που ο ένας έχει γιατί οι υπόλοιποι άστα... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 ....που τους θυμηθηκατε ???? ..... Πως βγηκε αυτο το ανθρωπακι? ??? Εγω 4 ερωτηματικα εβαλα. αααα με 3 ? βγαζει αυτη τη φατσα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Παιδια παιζετε πολυ καλα. Κι αυτος ο τραγουδιστης που εχετε μαστορα ειναι πολυ καλος. Εχει ακριβως το ηχοχρωμα και την χροια γι αυτο που παιζετε. Και το vibrato του ειναι σουπερ (και θυμιζει και Byron ;)). Τα φαλτσακια ειναι αμελητεα. Αντε και το επομενο να ειναι το "Walk In My Shadows" (Free βεβαια) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Παιδια παιζετε πολυ καλα. Κι αυτος ο τραγουδιστης που εχετε μαστορα ειναι πολυ καλος. Εχει ακριβως το ηχοχρωμα και την χροια γι αυτο που παιζετε. Και το vibrato του ειναι σουπερ (και θυμιζει και Byron ;)). Τα φαλτσακια ειναι αμελητεα. Αντε και το επομενο να ειναι το "Walk In My Shadows" (Free βεβαια) Τον Paul Rogers τον έχει σαν κύρια επιρροή, κάπου υπάρχει γραμμένο το Walk in my shadow. Aν είναι αποδεκτό θα το ανεβάσω, αλλιώς υπόσχομαι να το ξαναγράψουμε και να το στείλω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Τον Paul Rogers τον έχει σαν κύρια επιρροή, κάπου υπάρχει γραμμένο το Walk in my shadow. Aν είναι αποδεκτό θα το ανεβάσω, αλλιώς υπόσχομαι να το ξαναγράψουμε και να το στείλω. Τον Paul μπορει να τον εχει (και ακουγεται, και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) αλλα ..... vibrato "ψωνιζει" απο αλλου. Γιααα ρωτα τον ... (ειμαι και τραγουδιστης-παναθεμα με-γι αυτο στο λεω) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Τον Paul μπορει να τον εχει (και ακουγεται, και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) αλλα ..... vibrato "ψωνιζει" απο αλλου. Γιααα ρωτα τον ... (ειμαι και τραγουδιστης-παναθεμα με-γι αυτο στο λεω) Λοιπόν όπως έχω ξαναγράψει, είμαστε φίλοι από το 1977, παίζουμε μαζί αλλα με διακοπές από το '81 και αυτοί που τους γουστάρει τρελλά είναι οι Paul Rogers, Mark Farner, Phil Mogg, David Byron, οπότε όλο από κάπου εκεί πρέπει να ψωνίζει. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση