KTStillDrunk Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Δεν είχα τι να κάνω και έβλεπα διαφορες κιθάρες στο ebay Σε κάποια φάση έπεσα πάνω σε αυτη http://cgi.ebay.com/Epiphone-Sheraton-Guitar_W0QQitemZ300305702435QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item300305702435&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A16|39%3A1|240%3A1318 Βλέποντας τις φωτογραφίες παρατήρησα ότι και απο την μπροστά μερια αλλά και από την πίσω τα "βαθουλώματα" στο σώμα της κιθάρας είναι πάρα πολύ εντονα και μεγάλα(σ.σ. έχω κι εγω μια sheraton) Βλέποντας και την τιμή σκέφτηκα ότι μάλλον δεν μιλάμε για original κομμάτι.Τι λέτε κι εσείς? I Am The Lizard King...I Can Do Anything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Δεν είναι βαθουλώματα από όσο καταλαβαίνω. Είναι ο αντικατοπτρισμός από 2 παράθυρα (ή κάτι σχετικό) απέναντι από την κιθάρα. Απλά λόγω καμπυλότητας του σώματος το σχήμα τους, έχει παραμορφωθεί και δίνει αυτή την εντύπωση ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KTStillDrunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Λες;Πάντως αυτη την εντυπωση μου έδωσε..Τελος πάντων Το κακό είναι οτι δεν την στέλνει Ελλάδα ρε γμτ! Δεν με χαλούσε αλλη μία Sheraton(αν είναι οντως αυθεντική)με 100 ντολαρς I Am The Lizard King...I Can Do Anything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 παντως ακομη εχει 5-6 μερες μεχρι που να κλεισει οποτε αποκλειεται να μεινει στα 150$....τα τελευταια 20' μπορει να φτασει μεχρι κ 700$ απο τη στιγμη που ειναι πλεον συλλεκτικο μοντελλο...κριμα οντως...ειναι πολυ ωραιες κιθαρες οι ατιμες.. ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Τι το συλλεκτικό έχει αυτή η συγκεκριμένη Sheraton; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Τι το συλλεκτικό έχει αυτή η συγκεκριμένη Sheraton; μου φαινεται οτι αυτες οι κιθαρες εχουν σταματησει να παραγονται εδω κ αρκετα χρονια (μπορει να κανω κ λαθος...) και απ οτι θυμαμαι ητανε απο τα "δυνατα χαρτια" της epiphone για hollow κιθαρες....τι να πω..για εμενα απο τη στιγμη που παιζουν μονο μεταχειρισμενες στο e bay εχουν καποια μικρη συλλεκτικη αξια.... :-X(οριστε το ειπα... :P) ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 μου φαινεται οτι αυτες οι κιθαρες εχουν σταματησει να παραγονται εδω κ αρκετα χρονια Ορίστε; ??? http://epiphone.com/default.asp?ProductID=8&CollectionID=1 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ ποοοο καλα.....οτι να ναι.....τη μπερδεψα με τη riviera........ :'( ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Δε νομίζω να μπει ποτέ κανείς στον κόπο να φτιάξει μαϊμού Sheraton. ::) ;D Επίσης, και η Nick Valensi Riviera εξακολουθεί να παράγεται (είδα σήμερα μία natural σε τοπικό κιθαράδικο - πανέμορφη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση