neeq Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι οχι, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστό ασχολειται με τα λαϊκα, ή θα είναι πολυ καλoi πιανιστες που εξυπηρετουν τους φιλους στο ποστο των πληκτρων. Πληκτρα σε στυλ hammond, rhodes, synthesizers για progressive, jazz ή κατι αλλο περαν του λαϊκου θα ματωσεις να βρεις. Σε όσα σχηματα εχω παίξει παντα παραπονιουνται για τους προηγουμενους, που υστερουσαν είτε στο παιξιμο, είτε στο χειρισμο των ηχων. Γι'αυτο εγω που υστερω και στα δυο αφηνω θετικες εντυπωσεις επειδη τους χαμογελαω και ειμαι παντα στην ωρα μου. Οπως βλέπεις, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...για τα πλαγια δε λενε για να μη πανικοβληθουμε. :P Υπομονη θελει, εγω λογω του οτι ειμαι ο πληκτρας μας, συναντω προβλημα στους μπασιστες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι δεν μαζευόμαστε επειδή λίγοι θα έχουν τον εξοπλισμό/γνώσεις για να ηχογραφήσουν. (Θέλω να ελπίζω δηλαδή ότι είναι αυτό!) :) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι δεν μαζευόμαστε επειδή λίγοι θα έχουν τον εξοπλισμό/γνώσεις για να ηχογραφήσουν. Ενώ οι κιθαρίστες έχουν...μα είναι δυνατόν, είστε πιο εξοικιωμένοι στα κουμπάκια ;) ;) Δεν μαζεύεστε γιατί έχετε μάθει να είστε πίσω από τον κιθαρίστα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω αν γραψεις απ'εξω "ful ixoi amza laikoi" θα εχει απηχηση ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-bobkatsionis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Telika to kanate re guys to jam? Egrapsa kai gw kati gia to xabale! pou na anebasw to file mou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Desafinando Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Ενώ οι κιθαρίστες έχουν...μα είναι δυνατόν, είστε πιο εξοικιωμένοι στα κουμπάκια ;) ;) Δεν μαζεύεστε γιατί έχετε μάθει να είστε πίσω από τον κιθαρίστα... Μπηχτή !!!!...Εμφύλιος πόλεμος !!!χαχαχαχαχαχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπηχτή !!!!...Εμφύλιος πόλεμος !!!χαχαχαχαχαχ... ...μα δεν είδες?...προχθές ξεσηκώθηκαν οι...μπασίστες και ήθελαν αυτονομία...που ζούμε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Desafinando Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 ...μα δεν είδες?...προχθές ξεσηκώθηκαν οι...μπασίστες και ήθελαν αυτονομία...που ζούμε... Δυστυχώς στην Ελλάδα...τρομάρα τους έτσι όπως την άφησαν..οχι οι μπασίστες... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Μα οι μπασίστες είναι καλύτεροι τεχνικά απο τους κιθαρίστες :P Peace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2009 Μα οι μπασίστες είναι καλύτεροι τεχνικά απο τους κιθαρίστες :P Peace Κανένα πρόβλημα...μάγκες είναι να κάνουν και αυτοί το 1o Noiz Μπάσο-Jam? Για να δούμε...Η μοναδική φορά που περάσαν μπροστά ήταν στο Noiz Night στου Mike's που καπελώσαν όλο το κόσμο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση