vasilis01 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 προσφατα βρηκα σε καποια site σχεδια για διαφορα πεταλακια.μηπως ξερει κανεισ καποιο ε-shop που να εχει τα ηλικα πχ αντιστασει πυκνωτεσ βυσκατα και αλλα..? υπαρχει καποιο site η αδικα ψαχνω?? ευχαριστω για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Φανός: Σολωμού 39 ........ ανάμεσα στα πολλά της Αθήνας. ;) Για βύσκατα δεν είμαι σίγουρος. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis01 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 oppps ενα μικρο λαθακι ;D ;D ;D ;D ;D δυστηχως δεν ειμαι απο αθηνα αλλα Χανια .Στα χανια γνωρηζετε κανενα μαγαζι??(για αυτο ζητησα e-shop :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Ρε Βασίλη θα μας τρελλάνεις. Καλύτερα να ψάξεις στο net από το να κάνεις μια βόλτα να ρωτήσεις; Για πυκνωτοαντιστάσεις μιλάμε. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μεγάλη πόλη τα Χανιά. Τεσπα. Για κοίτα Σοφ.Βενιζελου 131 Κόκκινο Μετόχι, τηλ.28210 75100, [email protected]. Μπορεί και να χει. Κι αν δεν έχει ρώτα. Ρωτώντας πας στη Πόλη ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis01 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 νομιζεις δεν εχω ρωτισει.... αλλα τιποτα... σε αυτο π ειπες δεν εχω παει θα παω αο βδομαδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Πηγαινε σε καταστηματα που επισκευαζουν τηλεορασεις και τετοια και ρωτα αυτους απο που προμηθευονται τα υλικα. https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rapture Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Το να βρέις ηλεκτρονικα εξαρτήματα, ειναι πολυ ευκολό νομίζω.. και δεμένο να σε έχουνε σε μια καρέκλα πάλι μπορείς να βρεις ;) Δοκίμασε αυτο αμα θες, ειναι μεγαλή εταιρια, και αυτη ειναι η σελίδα της για τους πελάτες Έλληνες. http://gr.rs-online.com/web/ Lost To The Living Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Σου έχω το καλύτερο, και εξειδικευμένο: http://www.musikding.de/ Καλές αγορές! ;) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση