Προς το περιεχόμενο

Roland JC-120 Θαυμα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως αν βαλουμε τις jazz δισκοθηκες μας πλαϊ-πλαϊ μαλλον θα χασεις κατα κρατος (εκτος και αν εχεις περισσοτερα απο 1000 jazz albums,τα οποια εγω τα εχω..αν δε με πιστευεις ...μαρτυρας μου ο bloody που τα εχει δει και απο κοντα Grin Grin)

...ααα καταλαβα.

Οκ κανονιζουμε καποια στιγμη να τις βαλουμε πλαϊ-πλαϊ να τις ...μετρησουμε!! ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

παντως για jazz ηχο εγω παιζω με henriksen τελευταια, και εχω εκπλαγει απο το ποσο καλο ηχο μπορει να βγαλει αυτο το ενισχυτακι (με 10' speaker και βαρος ουτε 10 κιλα). επαιξα και με την gibson 335 καποια λαιβ τελευταια μ αυτον και βγηκε ωραια (αν και δεν θα τον συνιστουσα για κατι εκτος απο jazz)

οντως γραφονται πολλα για τους Henriksen και το πως εκτοπιζουν σχετικα ακριβοτερους "τζαζ ενισχυτες" οπως Polytone και acoustic image. Αληθεια με τη mesrobian πως τα παει? (17' μεσα απο 10' ηχειο).Με ενδιαφερει (τουλαχιστον στο αμεσο μελλον)

• Guru

με σκαφος ακουγεται ΠΟΛΥ καλυτερα απο acoustic image, aer, roland cubes, και polytone. αλλα απο ενταση πρεπει να εισαι προσεκτικος στην τοποθετηση του ενισχυτη ωστε να ακους καλα. εχουν βγαλει ενα μοντελο ομως με περισσοτερα watt, αν και με το ιδιο ηχειο δεν ξερω πως θα ακουγεται (μια που και στον δικο μου το ηχειο αρχιζει και σπαει πριν τερματισει το volume)..

αυτο που μου αρεσει σε solid state ενισχυτες με σκαφη ειναι οτι ειναι πιο ευκολο να κουμανταρεις τα μπασα, το κλασσικο προβλημα με τα σκαφη οταν ανεβαζεις ενταση για να παιξεις με δυνατο ντραμμερ... και βεβαια δεν κουβαλας τον twin (εχω ενα head αλλα ... ζυγιζει.. ;D )

με σκαφος ακουγεται ΠΟΛΥ καλυτερα απο acoustic image, aer, roland cubes, και polytone. αλλα απο ενταση πρεπει να εισαι προσεκτικος στην τοποθετηση του ενισχυτη ωστε να ακους καλα. εχουν βγαλει ενα μοντελο ομως με περισσοτερα watt, αν και με το ιδιο ηχειο δεν ξερω πως θα ακουγεται (μια που και στον δικο μου το ηχειο αρχιζει και σπαει πριν τερματισει το volume)..

...καλυτερα απο acoustic image, aer!!

Αυτα ειναι καλα νεα. Εχω τον cube και ειναι υπερβολικα πρακτικος αλλα πολυ αγριος (μπασα,πριμα ...δεν μπορω να καταλαβω)

Οσο για την ενταση, τι να πω ,νομιζω οτι δεν ειναι λυση να προσπαθεις να φτασεις σε watt ενα ντραμερ που βαραει δυνατα ;D.Τουλαχιστον αν δε μιλαμε για ποιο funk καταστασεις.

αυτο που μου αρεσει σε solid state ενισχυτες με σκαφη ειναι οτι ειναι πιο ευκολο να κουμανταρεις τα μπασα, το κλασσικο προβλημα με τα σκαφη οταν ανεβαζεις ενταση για να παιξεις με δυνατο ντραμμερ... και βεβαια δεν κουβαλας τον twin (εχω ενα head αλλα ... ζυγιζει.. Grin )

καταλαβαινω. Και γω πριν τον cube ειχα ενα ωραιοτατο deluxe reverb αλλα δυστυχως δε μεταφερεται ευκολα.

επισης και καποιοι solid state της fender ειναι καλοι (και πολυ φτηνοι μεταχειρισμενοι)..

+1

τελευταια βαζω το σκαφος μου σε εναν fender ultra chorus και μου φαινεται φανταστικος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου