Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 ειπα να πιασω την κιθαρα να πατησω το Rec κ να γραψω οτι μου ερθει το αποτελεσμα ειναι τ επομενο 10λεπτο μοναχικο jam κλασικα με την μπαχατελε μου το pocket pod κ το PC http://www.box.net/shared/d8ga2cptsz A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Θελεις rev+del ;D ;D ;D ;D ;D ;D stay blues Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Θελεις rev+del ;D ;D ;D ;D ;D ;D stay blues αχαχαχαχαχαχαχα στο σιγεκριμενο κλιπ εχω πολυ βαθος για τα γουστα μου!(το εχω ξαναπει αυτο :P) συνηθως δεν βαζω καθολου :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Θελεις rev+del ;D ;D ;D ;D ;D ;D stay blues Βρηκες κι εσυ ατομο, την υπερβαση την εκανε στο Hard rock jam Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Πλακα κανω. Συμφωνω με bluezlick για τα πηγαδια και τις λασπες. ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Θα σε φαει το λονελι ρε λουστη.Αφου δεν βαζεις το καλώδιο καλα να παθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue_harris Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 πολύ μ'αρεσε!!! θα πω κ κατι με τον κινδυνο να παρεξηγηθω... δεν ακουγεσαι καθολου ελληνας! κ μου κανει τρελη εντυπωση ακους τπτ αλλο εκτος απο blues? ;D Jizzzzzzzzzzzzzzzz da pit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
terrestial-63 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 ειπα να πιασω την κιθαρα να πατησω το Rec κ να γραψω οτι μου ερθει το αποτελεσμα ειναι τ επομενο 10λεπτο μοναχικο jam κλασικα με την μπαχατελε μου το pocket pod κ το PC ωραίος!!! θα πω κ κατι με τον κινδυνο να παρεξηγηθω... δεν ακουγεσαι καθολου ελληνας! κ μου κανει τρελη εντυπωση δηλαδή;;;; :) :) :) moogmodularV2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue_harris Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Δηλ?? χμμμμμμμμμμ λοιπον..... τα ακουσματα που εχουμε σαν λαος, θελουμε δεν θελουμε μας επηρεαζουν. Οταν λεω ακουσματα δεν εννοω μονο τι θα βαλει στο cd player ο καθενας να ακουσει, αλλα ο,τι μουσικη ακουμε καθημερινα (θελοντας και μη) απο τα πρωτα κιολας χρονια της ζωης μας μεχρι το τελος της. Ειναι πολυ δυσκολο να ακουσεις καποιον ελληνα κιθαριστα (τυχαια λεω κιθαριστα) να παιζει ενα δικο του πχ ροκ τραγουδι και να μην εχει καθολου το ελληνικο στοιχειο στη συνθεση του. Αυτο εννοουσα. Σαφως δεν προκειται για νομοτελειακη αποψη, ειναι απλα η γνωμη μου ;) Jizzzzzzzzzzzzzzzz da pit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 ευχαριστω παιδια ;D ακους τπτ αλλο εκτος απο blues? ;D ενοητε! ;D πολυ ψυδελεια kraut rock κ γενικα progressive επισης μου αρεσει πολυ αλλα δεν εχω ψαξει ακομα την Funk, Punk, Garage το classic rock ενοητε για αυτο δεν το αναφερω! :D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση