jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Ο Paul Gilbert αποκαλύπτει τα μυστικά σου θαυμάστε τον σε μια ανεπανάληπτη παράσταση ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Τα δικα μου μυστικα δεν τα αποκαλυπτει, τα χω κρυμενα. Για τα δικα σου δεν ξερω ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Περιμενα να δω και γω κατι....... :P :P :P Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Τα δικα μου μυστικα δεν τα αποκαλυπτει, τα χω κρυμενα. Για τα δικα σου δεν ξερω ;D μπάάάά τα δικά του αποκαλύπτει ο ξενέρωτος ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 κατα την διαρκεια των γυρισματων δεν υπηρξε τραυματισμος η κακοποιηση χορδων η κιθαρας. ;D ;D ;D κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Εκτός από τρομερός μουσικός είναι και χαβαλές. Σχεδόν σε όλα του τα video έχει και από κάτι πρωτότυπο/αστείο. Padlocks of doom. Απορώ πως ο τύπος που έφτιαξε το video δεν έβαλε αυτό που είναι και το πιο κορυφαίο: http://www.youtube.com/watch?v=QXGrZDEnaUo To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Ο Paul Gilbert αποκαλύπτει τα μυστικά σου Και μου το έλεγαν ότι είναι κουτσομπόλης αλλά αυτό δεν το περίμενα. Φταίω κι εγώ τώρα να βγάλω στη φόρα τα δικά του; >:( Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 Ο Paul Gilbert αποκαλύπτει τα μυστικά σου Που τα ξέρει τα μυστικά μου ο αλήτης;;; Καφετζού είναι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2009 το κουνέλι που εμφανίζει είναι δικό μου μεταλάς πράμα και να έχω κουνέλι? ρεζίλι μ έκανε ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση