MrMarios1993 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Γεια σε όλους 8α μπορούσατε να μου πείτε πια LTD Είναι αυτή αλλά και πόσο κάνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Στον τίτλο το γράφει! Guitar: LTD MH-1000 http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_mh1000_emg_qm_stbk.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MrMarios1993 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 ox ναι THNX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MrMarios1993 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 o thomann την έχει σε 2 χρωματα παιζει να την βρω σε μαύρο οπως στο video??:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Αυτή που παρέθεσα φαίνεται να'ναι το ίδιο χρώμα που έχει ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MrMarios1993 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 οκ thnx την ειχα φανταστει μαύρη με ασπρό εξοτλερικο περιγραμα....:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MrMarios1993 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 καποτε ειχα και εγω μια Goth :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Γεια σε όλους 8α μπορούσατε να μου πείτε πια LTD Είναι αυτή αλλά και πόσο κάνει?? XAXAXA....καλα ο Michael Mayers απο ποτε εμαθε να παιζει κιθαρα??? NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση