sidewalk_lovin Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 γειας σας.ασχολουμε περιπου 4 χρονια με κιθαρες και τον τελευταιο καιρο ξεκινησα μαθηματα πιανου το οπιο μπορω να πω πως μου αρεσει πολθ.εχω ενα μικρο midi που κανω εξασκηση και ενδιαφερομαι να παω σε κατι πιο καλω.επειδη δεν γνωριζω πολλα δεν ξερω τις διαφορες αναμεσα σε καθε προιον και τι να επιλεξω.αρμονιο?keybords?ηλεκτρικο πιανο?μ ενφιαφερει κατι μεχρι 1000 ευρω.περιμενω την βοηθεια σας και ισωσ καποια μοντελα που σας εχουν ικανοποιησει.ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Για να κάνεις εξάσκηση πιάνου πρέπει αναγκαστικά να πάρεις ηλεκτρονικό πιάνο.Αλλιώς χάνεις το feeling του αληθινού(όχι βέβαια ότι το ηλεκτρικό θα χει 100% πιστότητα).Κοίτα κάτι ανάμεσα σε kurzweil sp2x kawai mp5 (βγαίνει λίγο πιο ακριβό) και Casio px120(νομίζω το καλύτερο feeling αλλά ήχος μέτριος).Αν πάλι θέλεις synth με 88keybed ίσως να πας για yamaha mm8 αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο κάνει για μελέτη πιάνου.Αυτά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arkoudakias Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Μπορεις επισης να δεις και τα Korg SP500 η Korg SP250!!Βεβαια θα σου προτεινα να πας να δοκιμασεις καποια απο τα οποια θα διαλέξεις,για να δεις αυτο που σου ταιριαζει πιο πολυ!Δες ομως να εχει βαρυκεντρισμενα(weighted) πληκτρα,και οχι semiweighted.Δεν ειναι το ιδιο καθως διαφερουν ως προς το βάρος!Ελπιζω να σε βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση