matawan Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Ladies And Gentlemen, Los Colorados! H μπάντα απο την Ουκρανία διασκευάζει Katy Perry. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Θελω τις καλτ πολυθρονεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς. :o :o :o :o :o Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lofring Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 παντως φαίνεται πως το απολαμβάνουν τα παλικάρια της ουκρανίας !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 απειρος ο πληκτρας. ινφινιτιβ που λεν κ στο χωριο μου. 8) Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
contactlost Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 :o Είναι πολύ μπροστά η διασκευή..! προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε... ;) μπέτερ του ριγκρέτ σαμθινγκ γιου ντιντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 αυτα ειναι.! www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Πρέπει να βγάλω κάποια "σφραγίδα" που να γράφει: "ΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ". Το κάνω πολύ συχνά μου φαίνεται. Έχει πολύ πλάκα η φάση, αλλά γουστάρουν και το τραγουδι με τα 4 ακόρντα προσφέρεται για κάτι τέτοιο νομίζω. Η προφορά έιναι το κάτι άλλο βέβαια... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Μα η προφορά είναι το πραγματικά κορυφαίο... προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε... ;) Είναι το συναυλιακό σημείο αυτό. Για να βαράει ο κόσμος παλαμάκια... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 γαματη διασκευη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση