kilon Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Μόλις μου ήρθε μύνημα ότι πλέον μπορούμε να ανεβάσουμε μέχρι 10 κομμάτια. Ενημερώνω αυτού που δεν έχουν ήδη ενημερωθεί. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 αργα η γρογορα θα παει σε ολους λογικα, εκτος αν ο Τομ εστειλε μονο σε σενα κ μενα :P www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 εννοούσα αυτούς που δεν έχουν myspace. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 δηλαδή θα μπορούμε να ανεβάζουμε ολοκληρα albums... το βλέπετε για καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kiwitwistmusic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 αν θες θα ανεβαζεις mikep :P use what u got!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 να κανω κι εγω μια ερωτησουλα semi-off topic. εγω γιατι δεν μπορω να ανεβασω καθολου κομματια? ποιον player χρησιμοποιειτε? μηπως εχω κανει λαθος λογαριασμο? ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 εγω γιατι δεν μπορω να ανεβασω καθολου κομματια? ποιον player χρησιμοποιειτε? μηπως εχω κανει λαθος λογαριασμο? ::) μαλλον... θα πρέπει να κάνεις account στο myspace music και οχι στο people... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 ναι πρεπει να ανοιξεις εναν λογαριασμο για μουσικους (my space music). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kiwitwistmusic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 εσυ φιλος απο οτι βλεπω δεν εχεις κανει artist profile εχεις κανει αλλο πραμα. 8) use what u got!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 καταλαβα. κλαφτα χαραλαμπε δλδ. και πρεπει να ακυρωσω αυτον που εχω και να κανω αλλον απο την αρχη ε? χανω φιλους φωτο κλπ? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση