Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Ενα τεστ που εκανα για ταυτοχρονη ληψη βιντεο απο την καμερα και ηχου απο το PC. "Εξοπλισμος" :P Κιθαρα Fender Stratocaster '79 Μαγνητες Van Zant Προενισχυση POD xt Καλωδιο George L's με switchcraft βισματα Πενα dunlop tortex 0.88mm Σκυλος Δαλματιας θηλυκο 7 ετων. Καρτα ηχου προπολεμικη soundblaster live 5.1 Προγραμμα εγγραφης Cool Edit pro II Μετα πηγα βλεποντας και κανωντας. Το παντρεμα ηχου και εικονας το εκανα με το Nero στο "make your dvd", μετα το μετετρεψα σε mpg4 με το Total Video Converter για να το ανεβασω στο youtube. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Ημιτονιο κατω παιζεις :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Ημιτονιο κατω παιζεις :) Εισαι γατος. Ξεχασα να το αναφερω. Εχω 11αρια DR χορδες. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Γειά σου ρε David ή μήπως Doyle Bramhall jr. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Προσεξε λιγο το βιμπρατο σου το οποιο μεταλ-ιζει αρκετα και δοκιμασε αν θελεις αντι να το κανεις με το αριστερο χερι να χρησιμοποιεις το tremolo οπως ο θειος. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Προσεξε λιγο το βιμπρατο σου το οποιο μεταλ-ιζει αρκετα και δοκιμασε αν θελεις αντι να το κανεις με το αριστερο χερι να χρησιμοποιεις το tremolo οπως ο θειος. Αυτα ειναι θεμα στυλ παιξιματος του καθενος. ;) Δεν ηταν σκοπος μου να αντιγραψω τα παντα ακομα και τα βιμπρατα για να το κανω να ακουστει ολοιδιο με του θειου. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Προσεξε λιγο το βιμπρατο σου το οποιο μεταλ-ιζει αρκετα Κι εγώ αυτό παρατήρησα. Δεν είναι και τόσο Gilmour-ικό... Κατά τα άλλα μια χαρά ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Ωραίος ήχος και καλή προσπάθεια.. Λίγο το vibrato όντως θέλει προσοχή, πάντως καλό. Ρε παίδες τι κομματάρα πάντως είναι αυτή!! Ειδικά το 2ο σόλο... Τι είναι αυτό το πράγμα... Άν πέθαινα και μου έλεγαν παίξε το τελευταίο σόλο σου πριν ...φύγεις, νομίζω ότι θα έπαιζα αυτό! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Αρχικα οσον αφορα τη κιθαρα πρεπει να ειναι απο τις ΠΟΛΥ καλες των seventies ε? :D Μαρεσει πολυ απλα ειναι λιγο σε χρονο αφου μπηκες στη διαδικασια να γραψεις ετσι, εννοω με καμερα και direct σε μιξη θελαμε τουλαχιστον ενα τεταρτο:) Να μην επαναληφθει μονολεπτο video.:) :) :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Αρχικα οσον αφορα τη κιθαρα πρεπει να ειναι απο τις ΠΟΛΥ καλες των seventies ε? Μαρεσει απλα ειναι πολυ λιγο σε χρονο. Ακουγεται πολυ ωραια αλλα αφου μπηκες στη διαδικασια να γραψεις ετσι, εννοω με καμερα και direct σε μιξη θελαμε τουλαχιστον ενα τεταρτο:) :) Ναι καλουλα ειναι. (ειχα και μια 79, η καλυτερη που εχω παιξει ever αλλα εκλαπη :'( :'( :'() Κοιτα αυτο ηταν το τεστ οπως ανεφερα στην αρχη οτι λειτουργει το συστημα. ;) Επιφυλασομαι για το μεγαλο σολο του κομματιου 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση