Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 επειδη ειμαι κ εγω σχεδων 2 μετρα ειχα το ιδιο προβλημα! πηρα μια δερματινη ζωνη για κιθαρα κ μια παλια του πατερα μου πηγα στν τσαγκαρη κ μου εκανε μια πατεντα κ τωρα μπορω να γινω κ jimmy page αμαλαχει! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 κ τωρα μπορω να γινω κ jimmy page αμαλαχει! ;D Πρέπει να σπάσεις και δυο τρία δάχτυλα για να πιάσεις τον ήχο... :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Πρέπει να σπάσεις και δυο τρία δάχτυλα για να πιάσεις τον ήχο... :P εισαι κακος :P χαχαχαχαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yves Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Βρες ένα εγκαταλελειμμένο αμάξι και κόψε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας! Βάλε και λίγο δέρμα στην άκρη και είσαι cool... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 ανοιξε κ τρύπες με καρφιά κ δρεπάνια να κρέμονται κ πιο κουλ δε βγαίνεις.Θα χεις κ εγκριση απο euro ncap με αστέρια τέρμα. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagabond Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 φιλατε καθωτι ψηλος και εγω αν και δεν παιζω τοσο χαμηλα αγορασα απο τον κοντοσταυλακη στην ακαδημιας μια δερματινη ανατομικη ζωνη μαρκας DR οποτε τσεκαρε και εκει αν του εχει μεινει κατι. Μαλιστα ο ιδιος ο καταστηματαρχης μου ανεφερε οτι φερνει μεγαλες γιατι πολυ παιζουν με την κιθαρα πολυ χαμηλα και του ζητανε συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xtikio Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 τί λέτε ρε. Εγώ έχω πρόβλημα να βρώ αρκετά ψηλή ζώνη και είμαι κιεγω κανα 1,92-93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Αν και δεν παιζω με την κιθαρα ''γραβατα'',λαβετε υπ οψιν σας οι επιδοξοι Jimmy Page οτι η σωστη θεση της κιθαρας πανω στο σωμα εκτος απο το να μην παθει κανεις ζημια στο περικαρπιο,βοηθαει και να μην φορεσεις και καμια αλλη (πραγματικα ανατομικη αυτη τη φορα) ζωνη για τη μεση... ;) Κατα τα αλλα η αληθεια ειναι οτι η κιθαρα στα γονατα ειναι πιο ντε λα μαγκεν ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση