wannabe drummer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 koxcygr το εχεις δοκιμασει?δουλευει με drums που να εχουν μονο θυρα usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wannabe drummer Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 παιδια κατι παιζει λαθος εδω ??? στο cubase πολλες επιλογες ειναι γρυ δεν μπορω να τις επιλεκσω και μια απο αυτες ειναι και στο project to add track δεν εχω καμια επιλογη. ξερει κανεις τι παιζει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=161256.0 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wannabe drummer Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 ευχαριστω για την ΠΟΛΥΤΙΜΗ βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Τον animae να ευχαριστεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wannabe drummer Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 μετα απο πολυ λιωσιμο στον υπολογιστη για να καταφερω να κανω τον υπολογιστη να αναγνωρισει και να ακουγετε οτι παιζω στα ντραμς μαλλον ο εγκεφαλος τον ντραμς σε συνδιασμο μετην καρτα ηχου του λαπτοπ δεν γινεται οποτε ξερει κανεις να μου προτεινει καποια εξωτερικη καρτα γραφικων γαι τα ντραμς μου millenium hd-100 e-drums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wannabe drummer Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 μετα απο πολυ λιωσιμο στον υπολογιστη για να καταφερω να κανω τον υπολογιστη να αναγνωρισει και να ακουγετε οτι παιζω στα ντραμς μαλλον ο εγκεφαλος τον ντραμς σε συνδιασμο μετην καρτα ηχου του λαπτοπ δεν γινεται οποτε ξερει κανεις να μου προτεινει καποια εξωτερικη καρτα ηχου γαι τα ντραμς μου millenium hd-100 e-drums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
proedras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Οποιαδηποτε USB ή Firewire που να διαθέτει MIDI IN, ωστε να στειλεις σήμα από το MIDI OUT των e-drums σου. Θα χρειαστεις κ ενα MIDI καλωδιο γιατί από ότι κατάλαβα δεν έχεις. Κ εγώ έχω τα Millenium MPS-200 κ το εκανα να λειτουργήσει με Ezdrummer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση