Προς το περιεχόμενο

προβλημα με EZDRUMMER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

παιδια κατι παιζει λαθος εδω  ??? στο cubase πολλες επιλογες ειναι γρυ δεν μπορω να τις επιλεκσω και μια απο αυτες ειναι και στο project to add track δεν εχω καμια επιλογη. ξερει κανεις τι παιζει???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μετα απο πολυ λιωσιμο στον υπολογιστη για να καταφερω να κανω τον υπολογιστη να αναγνωρισει και να ακουγετε οτι παιζω στα ντραμς μαλλον ο εγκεφαλος τον ντραμς σε συνδιασμο μετην καρτα ηχου του λαπτοπ δεν γινεται οποτε ξερει κανεις να μου προτεινει καποια εξωτερικη καρτα γραφικων γαι τα ντραμς μου millenium hd-100 e-drums

μετα απο πολυ λιωσιμο στον υπολογιστη για να καταφερω να κανω τον υπολογιστη να αναγνωρισει και να ακουγετε οτι παιζω στα ντραμς μαλλον ο εγκεφαλος τον ντραμς σε συνδιασμο μετην καρτα ηχου του λαπτοπ δεν γινεται οποτε ξερει κανεις να μου προτεινει καποια εξωτερικη καρτα ηχου γαι τα ντραμς μου millenium hd-100 e-drums

Οποιαδηποτε USB ή Firewire που να διαθέτει MIDI IN, ωστε να στειλεις σήμα από το MIDI OUT των e-drums σου. Θα χρειαστεις κ ενα MIDI καλωδιο γιατί από ότι κατάλαβα δεν έχεις. Κ εγώ έχω τα Millenium MPS-200 κ το εκανα να λειτουργήσει με Ezdrummer.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου