Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 μια που εχω ενα προβλημα με την μεση μου κ εχω λιωσει σπιτι στο κατσο λαλακιζομαι με την κιθαρα ολη μερα κ επειδη ποναει η μεση εχει πολυ βιωμα το κοματι! χαχαχα ολα ειναι με την μπαχατελε μου κ το Pocket Pod καρφι στην καρτα ηχου το slide ειναι brass αυταααααααααα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Διαβαζω κι εγω τον τιτλο και λεω θα ειναι ενα αργο μινορε blues με τεμπο καπου κοντα στο 45 :P :P και θα βγαζει απειρο πονο.... Κι εγω ακουω ενα μαντζορε shuffle... Θα ειχες παρει παυσιπονο μαλλον οταν το εγραψες :P Μπραβο παντως! Το δουλευεις καλα το μεταλλικο σωληναρι και το ειδος γενικα! Περαστικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 πολυ καλο παιξιμο .τον εχεις τον ηχο που θες να παιξεις και αυτο μετραει .πολυ καλο !!με standard κουρδισμα επαιξες? η με open? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 O πονος ειναι της μεσης, οχι των δαχτυλων ;D Mπραβο ρε Bluezlick, μου εφτιαξες το απογευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Ωραιος ρε man! ;) :) Ειναι με τον αλλαγμενο μαγνητη στην tele; just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια! @makispoll xaxaxaxaxaxa @dimgall με standar κουρδισμα παιζω εδω παορτι γουσταρω πιο πολυ τα open @kguitar μια που ειμαι καθιστος η ξαπλωμενος συνεχεια κ με εχω συχαθει τουλαχιστον εας τρεξουν λιγο τα δαχτυλα! ;) @gregg οχι ακομα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 μια που εχω ενα προβλημα με την μεση μου κ εχω λιωσει σπιτι στο κατσο λαλακιζομαι με την κιθαρα ολη μερα κ επειδη ποναει η μεση εχει πολυ βιωμα το κοματι! χαχαχα ολα ειναι με την μπαχατελε μου κ το Pocket Pod καρφι στην καρτα ηχου το slide ειναι brass αυταααααααααα Rotten friend μου σε γουστάρω και σου εύχομαι περαστικά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Rotten friend μου σε γουστάρω και σου εύχομαι περαστικά. ευχαριστω φιλε μου! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Μπράβο, καπετάνιο... Τον δάσκαλο Duane είχες στο μυαλό σου; Περαστικούλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Μπράβο, καπετάνιο... Τον δάσκαλο Duane είχες στο μυαλό σου; τσουκ slide μεντορες για μενα ειναι o Muddy Waters, JB Hutto, johnny winter, canned heat billy gibbons k Rory Gallagher Περαστικούλια... ρε οι "αλητες" δεν λενε περαστικουλια! χαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση