Pianoman Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Φίλε μου με σώζεις... Σε ευχαριστώ πολύ.. όσο δεν φαντάζεσαι.. Η αλήθεια είναι ότι είχα απογοητευτεί.. Θα αρχίσω αμέσως με αυτά που μου είπες... Ευχαριστώ και πάλι ;D ;D ;D ;D ;D ;D Θεέ μου, δως μου υπομονή...ΤΩΡΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Τυχαίνει να σπουδάζω αυτό που ρωτάς. Τον πανάγαθο σουπερφανκ τον βρήκα λάθος γιατί ο φίλος και αδερφός Dizzy διατήρησε για αρκετά χρόνια Big Band παίζοντας όλα αυτα τα bebop παρέα με τον Πάρκερ (όχι τον πήτερ ;Ρ ) για ξαναδιαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το ποστ μου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Τον πανάγαθο σουπερφανκ τον βρήκα λάθος γιατί ο φίλος και αδερφός Dizzy διατήρησε για αρκετά χρόνια Big Band παίζοντας όλα αυτα τα bebop παρέα με τον Πάρκερ (όχι τον πήτερ ;Ρ ) Καλά λέει ο πανάγαθος. Το bebop παιζόταν από μπάντες 4-6 ατόμων (1-3 πνευστά, πιάνο, μπάσο, ντραμς) και ήταν καθαρά αυτοσχεδιαστική μουσική, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βασιστεί σε arrangements όπως η μουσική των big bands. Τώρα αν κάποιοι έγραψαν αργότερα big band arrangements για bebop heads, αυτό είναι άλλη ιστορία... Και για να μην ξεχάσω: το "γαμώ την καταδίκη μου" έχει τόση σχέση με bebop όση έχει ο Ρακιντζής με τον Schoenberg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 πανάγαθοι και πάνσοφοι, το Xtikio περιγράφει ακριβώς το πέρασμα από swing σε bebop. Έπιασες και συ ρε Xtikio την περίπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση