Προς το περιεχόμενο

Πιατίνια - Τι σας αρέσει, τι σας "στέλνει";

DrRhythm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασαμε τελικα αρκετα (σε εξαιρετικες τιμες) το πιο απιστευτο ηταν ενα Elvin Jones ride το οποιο οσο πιο δυνατα το χτυπουσες τοσο πιο ΣΙΓΑ ακουγότανε!!!!

Sf τι απέγινε αυτό το πιάτο; Ήταν πειραματικό κομμάτι ή σειρά (δεν θυμάμαι να έχω ξανακούσει ΕJ ride απ τα Bos).

Major thread resurrection, το ξέρω... :P

‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’

-Elvin Jones

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ γουστάρω τρελά τα jazz πιάτα, δηλαδή thin και σχετικά μεγάλης διαμέτρου, κοινώς τούρκικα ή κανα Κ Constantinople, Dark κτλ.

Επειδή όμως με την μπάντα παίζουμε pop-rock-funk έπρεπε να βρώ μια πιο μέση λύση οπότε κατέληξα στα: Zildjian Avedis 14'' New Beat HH, 16''-18'' Medium-Thin Crashes, 21'' Sweet Ride και Stagg SH 14''-16'' Chinas.

Τα έχω 2-3 χρόνια τώρα και τα έχω μάθει, είναι άψογα για τη δουλειά που τα θέλω. Αν ποτέ πάρω άλλα θα είναι ενα 2ο σετ μόνο για jazz.

Δεν μου αρέσουν και δεν μπορώ να παίξω σε βαριά πιάτα γιατί γενικά έχω πολύ ελαφρύ χέρι. Επίσης ποτέ δεν με τρέλαναν τα brilliant εκτός ίσως απο κάποια hihat.

Παντα μου αρεσαν τα zildjian Avedis κυριως,Ειχα medium crash 16 ,K thin dark crash ,K heavy ride ,hihat new beat 14 δεκαετιας 80 ,splash  8 & 12 Avedis .Tωρα εχω μεινει μονο με τα splash  κι ενα China paiste formula 602 18''.

Παλια ειχα και μια σειρα paiste 602 formula !!!!!!!!!!1

Τωρα ψαχνω για μια νεα σειρα μεταξυ των paiste -zildjian με κυριο στοχο να μου καθονται καλα στο αυτι μου!!!

Sf τι απέγινε αυτό το πιάτο; Ήταν πειραματικό κομμάτι ή σειρά (δεν θυμάμαι να έχω ξανακούσει ΕJ ride απ τα Bos).

Major thread resurrection, το ξέρω... :P

Το εχει ακομα ο φιλος μου.Και εξακολουθει και ειναι φοβερο πιατινι... :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Το εχει ακομα ο φιλος μου.Και εξακολουθει και ειναι φοβερο πιατινι... :)

8)

Όσο για το θρεντ, μ αρέσουν 20''ρια βαριά ride, 22''ρια medium-thin, ελαφριά dark/trashy crash 17'' και βάλε, medium-thin 15'' hats ή 16'' ελαφριά. 

‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’

-Elvin Jones

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ μετά από αρκετα χρόνια ενασχόλησης, αγορών και "διαφωνιών" σχετικά με τα "καλυτερα" - "καταλληλότερα" πιάτα, ταμπουρα κλπ κλπ κλπ και γενικά με τα "versus" θεματα, συβουλών κλπ το μόνο που κατάλαβα είναι ότι η επιλογή του οργάνου Ο,ΤΙ και να είναι είναι καθαρά θέμα προσωπικής αισθητικής και γούστου.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοες κατάλληλες επιλογές αναλόγως το στυλ και το είδος κ την περίσταση. Συμφωνω 100% με Superfunk σχετικά με τα ελαφριά κ τα βαριά πιάτα στις περιπτώσεις ηχογραφήσεων και live. Από εκεί κ πέρα όμως η επιλογή είναι θέμα προσωπικό και δεν υπάρχουν "κανόνες".

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου