mij Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Αλλα νομίζω κάπου παραπάνω γράφτικε πώς υπάρχουν ράτσες και ράτσες φλαμούρι, άλλες πιο σκληρές και άλλες ποιό μαλακές Μάλλον έτσι πρέπει να είναι... Έχω μία Anderson που είναι basswood και είναι σκυλι... ;D ;D ;D...οπότε μάλλον πρέπει να διαφέρει αρκετά η σκληρότητα... Και τώρα που το θυμήθηκα, σε μια παλιά του συνέντευξη o Vai έλεγε ότι ένας κυρίαρχος στόχος στον σχεδιασμό της Ibanez ήταν η μείωση του βάρους....και μάλλον γιαυτό επέλεγαν μαλακά-ελαφριά basswoods...μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Προστασια για basswood: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Ο Xριστος και η Παναγια, λες να ειναι και αλεξισφαιρη? Και η δικια μου μαλλον ετσι θα ειναι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση