alderbody Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 ενταξει και το alder στα χωρια ειναι ενα αχρηστο ξυλο.....ουτε για το τζακι δεν κανει γιατι βγαζει πολυ καπνο..... ;D λιγα λογια για το alder.... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 λιγα λογια για το alder.... ;D o Alderbody...βγάζει καπνούς!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Alderbody...βγάζει καπνούς!!!! αυτο αλλωστε ηθελε να εξακριβωσει και ο Μεγας... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Starter Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Oποιος ξερει πως καταλαβαίνεις τι ξύλο είναι, απ το S/N ας πει ή ας ποσταρει κανα λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Oποιος ξερει πως καταλαβαίνεις τι ξύλο είναι, απ το S/N ας πει ή ας ποσταρει κανα λινκ απ'το SN δεν γινεται κατευθειαν, απλα βασει χρονολογιων μπορεις να δεις τι ξυλα χρησιμοποιουσε η Fender τοτε. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 αυτο αλλωστε ηθελε να εξακριβωσει και ο Μεγας... ;) Αυτό τι σημαίνει? Ότι η Fender βγάζει καυσόξυλα, που καπνίζουν? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 απλα βασει χρονολογιων μπορεις να δεις τι ξυλα χρησιμοποιουσε η Fender τοτε. η Fender μεχρι και το 80 χρησιμοποιουσε τα...."οτι μας κατσει φθηνοτερα" ;D ξυλα ,εκτος απο τα συνηθισμενα alder & ash βαζαν απο poplar & basswood μεχρι spruce & hackberry ενω εχω πετυχει και αρκετες απο...μαόνι ;D ;D) (η πρωτη μου τελε που αγορασα στις ΗΠΑ ,μια μαυρη custom τoυ 65,ηταν μαονι! :o) μια και ουδεις ενδιαφερονταν τοτε απο τι ξυλο ηταν ...φτιαγμενη η κιθαρα του (εχω αρκετους καταλογους Gibson & Fender απο τα 60s & 70s & πουθενα δεν αναφερουν το...ειδος του ξυλου...) οι περισσοτερες καινουργιες Fender βεβαια,απο τοτε που το μαρκετινγκ αρχισε να ασχολειται με τον...ηχο των ξυλων δηλ απο το 1995 και μετα ,ειναι οντως κατασκευασμενες απο τα ξυλα που αναφερει στο site της η Φεντερ (αναλογα παντα με το χρωμα). σε λιγα χρονια που θα αποφασισουν οτι και το ειδος του πλαστικου αλλα και οι βιδες ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ σημαντικα για των ηχο των Φεντερ ,θα γραφουν και απο ποιο εξωτικο...κραμα πλαστικου ειναι φτιαγμενα τα pickguard... ;D καλομελετα και ερχεται.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 σε λιγα χρονια που θα αποφασισουν οτι και το ειδος του πλαστικου αλλα και οι βιδες ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ σημαντικα για των ηχο των Φεντερ ,θα γραφουν και απο ποιο εξωτικο...κραμα πλαστικου ειναι φτιαγμενα τα pickguard... ;D καλομελετα και ερχεται.... :) Γι'αυτό και εγώ το θέμα το άνοιξα για Ibanez ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Starter Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 απ'το SN δεν γινεται κατευθειαν, απλα βασει χρονολογιων μπορεις να δεις τι ξυλα χρησιμοποιουσε η Fender τοτε. Tεσπα το s/n μου ξεκιναει Ι0611 (μιλάμε για ιμπανεζ το srx300) το Ι μαλλον είναι για την Ινδονησσια, το 06 για 2006 και το 11 Νοέμβριος απ οτι εχω καταλάβει τα ξύλα που παίζουν ειν αγκαθιτης και μπασγουντ θα θελα να μαθω ποιο ακριβως είναι, θα θελα να ναι μπασοξυλο :P αλλά και απ τ αλλο να ναι δεν 8α τα βάψω μαυρα... btw είναι μπλε το όργανο ;D starlight blue kαι καραγουσταρω ;) και κατι ασχετο για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, αξίζει να σκάσω φραγκα για καλό καλώδιο? μου χει μπει ιδέα να πάρω 1 μογκάσι... τωρα έχω ένα μουφεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 τα μουφεξ και τα μαπεξ είναι τα καλύτερα και κάνουν καλό και στην τσέπη :) μια και ουδεις ενδιαφερονταν τοτε απο τι ξυλο ηταν ...φτιαγμενη η κιθαρα του και πολύ καλά έκαναν ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση