Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 για πολυ καλο το λεω κιολας! για μενα να μπορεις να παιξεις σαπιο σολο σημενει οτι εχεις ακουσει πολυ σαπια μουσικη οποτε εισαι καλος μου φιλος! ;D Για καλό το λέει, εμένα μ' έχει πει αλήτη... ;D ;D ;D κοιταξε μονο οταν μεγαλωσεις να παραμηνεις αλητης κ να μην σκασεις μυτη με καμια ibanez η hollowbody :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Mπραβο ξανα ;) Θα προσπαθησω να ερθω στο live. Aπο τα δειγματα που εχω ακουσει εχω ενθουσιαστει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 για πολυ καλο το λεω κιολας! για μενα να μπορεις να παιξεις σαπιο σολο σημενει οτι εχεις ακουσει πολυ σαπια μουσικη οποτε εισαι καλος μου φιλος! ;D κοιταξε μονο οταν μεγαλωσεις να παραμηνεις αλητης κ να μην σκασεις μυτη με καμια ibanez η hollowbody :P Οπότε ανακηρυσσόμαστε rottenfriends όπως παλιά αυτοί που αλληλογραφούσαν λεγόντουσαν penfriends. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Mπραβο ξανα ;) Θα προσπαθησω να ερθω στο live. Aπο τα δειγματα που εχω ακουσει εχω ενθουσιαστει :) Ετοιμάσου και για jam στο τέλος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Οπότε ανακηρυσσόμαστε rottenfriends όπως παλιά αυτοί που αλληλογραφούσαν λεγόντουσαν penfriends. χαχαχαχα σωστος! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Ετοιμάσου και για jam στο τέλος. Ζηλεύω... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Ζηλεύω... :P Καλοδεχούμενος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ. Περιμένω ήδη με αγωνία το jam! κοιταξε μονο οταν μεγαλωσεις να παραμηνεις αλητης κ να μην σκασεις μυτη με καμια ibanez η hollowbody :P Να δω τον Κουλτούρα με Ibanez και τι στον κόσμο! ;D Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ. Περιμένω ήδη με αγωνία το jam! Να δω τον Κουλτούρα με Ibanez και τι στον κόσμο! ;D το καλο που του θελω μην κανει καμια τετοια λαλακια! :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 το καλο που του θελω μην κανει καμια τετοια λαλακια! :P Μην τον φοβάσαι... είναι αλήτης! :P Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση