playloud Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 χαχαχαχα οπως λεει και μια ψυχη εδω μεσα, ειμαι πολυ καλη κοπτου ραπτου Λοιπον κυριοι, ελα εχω. Μεχρι στιγμης εχω part 1- Gregg part 2- X-minor (bass :)) part 3- Panagiotisrx7 Μην μου αγχωνεστε γιατι απο οτι το κοβω θα γινουν περισσοτερα απο ενα κλιπς. Να πω και την αληθεια γουσταρω να το κανουμε το κλιπ με τις περισσοτερες συμμετοχες ετσι για τους μπουμε στο ματι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Τι λες ρε συ? 3 κιόλας; Πότε πρόλαβαν;;; (Βίντεο έστειλαν ή πάλι θα κατηγορηθούμε για μαϊμουδιές;;;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Εχω ζητησει πιστοποιητικα γνησιοτητας και serial number απο τα οργανα που επαιξαν, αλλιως τα κλιπια δεν γινονται δεχτα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Παρακαλειστε, κοιταξτε ποιοι εχουν στειλει και ΠΟΥ ΗΔΗ εχω δευτερη συμμετοχη για το ιδιο σημειο (0:53-1:20) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Ήθελα κι εγώ να γρατζουνίσω κάτι αλλά έλειπα όλη μέρα απο το σπίτι σήμερα... Αύριο ίσως στείλω κάτι.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Γεια χαρα,ας με βοηθησει καποιος,μεχρι ποτε στελνουμε τα clips?Εφε να βαλουμε η τα στελνουμε "στεγνα"? hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 playloud αυριο απογευμα θα σου στειλω το part 5 κρατα μου θεση !! Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Εγω παιδες εστειλα το....(τα) κλιπακι(α) μου.... Δεν κρατηθηκα και εγραψα 2 να μην αφησω τις κυριες μου παραπονεμες.... Oλα ιδια μονο κιθαρα αλλαζει 1) Fender Japan 57 reissue stratocaster με vintage usa μαγνητες στην bridge θεση 2) Fender american std telecaster στον bridge μαγνητη που ειναι ενας dimarzio chopper t μετα στο tonebone hot british με αρκετο gain στο guitar rig 3 με εναν καθαρο fender-φαση ενισχυτη και λιγο delay και τελος cubase sx3 Aναμενουμε τα αποτελεσματα! 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Πω πω γουστάρω! Για να προλάβω σίγουρα κλείνω το τελευταίο κομμάτι Νο6! Σήμερα θα είναι έτοιμο! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Γεια χαρα,ας με βοηθησει καποιος,μεχρι ποτε στελνουμε τα clips?Εφε να βαλουμε η τα στελνουμε "στεγνα"? Καλημερα στην παρεα, κατ αρχην Kramer8 χρονικο οριο δεν υπαρχει. Οσο γουσταρουμε παιζουμε. Τα κλιπ μου τα στελνετε οπως εσεις θελετε, με εφφε, χωρις εφφε, με τζατζικι, με μουσταρδα ΑΡΚΕΙ να μου στειλετε ΟΛΟ το κλιπ παναρισμενο τελειως left right με το ενα καναλι ΜΟΝΟ το backing και το αλλο καναλι ΜΟΝΟ το σολο σας, κι εσεις να παιζετε στο σημειο που διαλεξατε. Λοιπον, οι συμμετοχες μεχρι στιγμης ειναι οι εξεις: Hard Rock Jam 1 1. gregg 2. x-minor 3. panagiotisrx7 4. ------ 5. ------ 6. Playloud Hard Rock Jam 2 1. makispoll 2. ------ 3. kotsadoros 4. ------ 5. ------ 6. lambrosgg Eκει που ειναι οι παυλιτσες θα μπορουσε ανετα να μπει το ονοματακι σας. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εκει που λεει Hard Rock Jam ..... θα μπορουσαμε να το κανουμε μεγαλυτερο τον αριθμο. Καλο μεσημερι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση