playloud Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 ΣΚεφτομουν να παιξω το τελευταιο part. Τωρα επειδη δεν με πολυνοιαζουν αυτα και παιζω οπου ναναι, αλλα και ως "οικοδεσποτης" ;D ;D ΑΝ δεν βγαινει να παιξω στο τελευταιο το συζηταμε. Παντως για εκει με προοριζα Blues ο χρονος δεν ειναι κατι που μας αγγιζει εμας ;D. Οποιος εχει στελνει Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια πριν λίγο δεν ποσταρα εγω εδω? Αιτουμαι λοιπον το 1ο μερος αφου είναι το μονο χωρις hammond, που θελω να βαλω. Και η γνωστη διαδικασια με το panning ποια είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Απλα οταν γραψεις, θα κανεις το καναλι του hammond σου hard panning ΟΛΟ δεξια (η αριστερα) και απ την αλλη μερια το mp3 ωστε οταν το ανοιξω εγω μεσα στο Cubase να εχω καθαρο ΜΟΝΟ το σολο σου Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Και γω για το 1ο μέρος ψήνομαι. Θα καταστρώσω τα σατανικά μου σχέδια σήμερα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Απλα να σας θυμισω οτι το πρωτο μερος "ξαναρχεται" μεσα στο κομματι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα να "χώσω" και εγώ, σε όποιο κομμάτι περισεύει ;) ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 θελω και γω να παρω μερος αλλα δεν εχω τα μεσα να ηχογραφησω :( :( >:( Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackstrat Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Πολύ ευχαρίστως να αναλάβω οποιοδήποτε από τα μέρη 2-3-5 (που δεν τα θέλει κ κανείς μέχρι στιγμής!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2009 Παιδια, το κομματι ειναι ανοιχτο. Δεν υπαρχουν ορια. Γραψτε οπου θελετε. Τιποτε δεν "περισσευει" Oiz σορυ μαν, δεν εχεις καποιο φιλο να σε βοηθησει? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση