alekelis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Θέλω να παιξω και γω μαζι σας!!! Χωραω να πουμε ο υπερδιπλασιος? ;D ;D ;D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Χωρας φιλε μου, ελευθερα μερη μεχρι στιγμης 1,2,5,6. Μιλαω για το 4ο κλιπ. Και μια 6 για το 3ο. Εχουνε πει βεβαια παιδια οτι θα στειλουνε, αλλα ακομα δεν εχω λαβει. Οι μονες "κρατημενες" θεσεις που εχω ειναι αυτη του mscmkr και του plusyear που μου ειπαν τα παιδια ως αυριο οτι θα στειλουν Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Σορυ για το double post αλλα δεν μπορω να κανω τροποποιηση. Η θεση 6 για το 3ο κλιπ καλυφθηκε απο τον kramer8. Oι 1,2,5,6 για το 4ο κλιπ παραμενουν Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Λοιπον μαγκες, τα 3 κλιπ εχουν συμπληρωθει. Με την προσθηκη και του plusyear αυριο ειναι ΟΛΑ ετοιμα. Παρακατω οι συνθεσεις των ομαδων 1ο 2ο 3ο 1. gregg makispoll dimgall 2. X-minor greg+9 bluezlick 3. panagiotisrx7 kotsadoros janick 4. z43k0 blackstrat plusyear 5. longashadow mscmkr solega 6. playloud (who??) lambrosgg kramer8 Την Κυριακη, ελπιζω κατα το μεσημερακι να γινουν και τα αποκαλυπτηρια. Λεω κατα τις 2-2.30 να τα χετε και να τα ακουτε, να χωνεψετε και πιο ομορφα ;D Για το 4ο κλιπ ισχυουν ακομα οι θεσεις και ελπιζω να ολοκληρωθει και αυτο μεχρι αυριο. Θα ημουν πολυ χαρουμενος αν γινοταν ΚΑΙ αυτο. Εχετε ΟΛΗ μερα αυριο για να γινει, αλλα και την Κυριακη, αν δεν προλαβετε αυριο απο την ωρα που θα ξυπνησω στην διαθεση σας. Επισης τα αποκαλυπτηρια του 4ου μπορει να γινουν ΜΕΤΑ την Κυριακη, οταν προκυψουν. Stay tuned (in every way);D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Και δεν μενει μετα παρα να κανουμε μια συναυλια G24 (τοσοι δεν ειμαστε?) στη Ροδο στα μερη σου 8) 8) 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Να βρούμε και έναν χορηγό μπύρας όμως... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Να βρούμε και έναν χορηγό μπύρας όμως... Κοιτα το rock n roll θα το εχουμε, τα drugs θα τα καλυψουμε με μπυρες (πολλες) :P, οποτε μενει το sex και ειμαστε κομπλε. 8) 8) 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Αυτό το αναλαμβάνει ο playloud. Θα ενεργοποιήσει την αδελφοποίηση Ρόδου - Στοκχόλμης. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Και δεν μενει μετα παρα να κανουμε μια συναυλια G24 (τοσοι δεν ειμαστε?) στη Ροδο στα μερη σου 8) 8) 8) Και εννοείτε το set-up και τις συνδεσμολογίες για live με 24 κιθάρες θα αναλάβει ο playloud!!! ;D ;D ;D ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Guys συγγνωμη, αλλα παραιτουμαι αυτης της διαδικασιας. Δε χωραει αλλο event στο καλενταρι μου :) Αλλα συντομευετε να ακουσουμε λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση