playloud Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Μπορεις να μου το στειλεις και με email Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 λοιπον θα τα βρουμε αυτα σε λιγο,count me in για το εκτο μερος του 3ου... hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Ενα 4o μερος μπορω να εχω στο 12 παρακαλω? ;D σε οποιο κλιπ να΄ναι και οταν κι αμα ::) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Παιδια, ΑΝ ολα πανε καλα κι ΑΝ ολοι μου στειλουνε μεχρι την Κυριακη οπως εχουμε πει εχουμε 3 κλιπακια ΓΕΜΑΤΑ (και ΓΑΜΑΤΑ). Τωρα, για 4ο κλιπ εχω ηδη συμμετοχη του Mehiko για το 3ο μερος και ο delta66 "εδωσε σημα" για το 4ο μερος. ΜΑΚΑΡΙ ως την Κυριακη να συμπληρωθει η 6αδα που απαιτειται για την συμπληρωση. Αλλιως ειπαμε, δεν μας πιεζει ο χρονος. Εγω ειμαι εδω και ΜΕΤΑ την Κυριακη για οσους δεν το ηξεραν, η δεν προλαβαν, ωστε να γινει ΚΑΙ το 4ο κλιπ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 δυστυχως count ne out :( :( δεν μπορεσαμε να συναντηθουμε με τον αλλο τελικα Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 εστειλα κι εγω δε ξερω αν το πηρες.... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 ναι solega ολα οκ, σορυ ξεχασα να σε ειδοποιησω Επι τη ευκαιρια, delta66 και το δικο σου οκ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bbas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 να κανει τη γνωστη διαδικασια με το panning δηλαδή ποι ειναι η διαδικασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 διαβασε φιλε μου προηγουμενες σελιδες και ποστ. Ειμαι σιγουρος οτι την εχω πει 2-3 φορες Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Ωραιος Τακη και μπραβο για την πρωτοβουλια. "Το rock μας φερνει πιο κοντα" Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση