Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Playloud, έχω οργανώσει μια ομάδα (kwstas79, NicolasAth72, εγώ και πιθανότατα Vrass). Κανονίσαμε να τα μοιράσουμε μεταξύ μας και να τα μιξάρουμε κατευθείαν. Μόλις είμαστε έτοιμοι θα ανεβάσουμε το κομμάτι κατευθείαν εδώ ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Οκ, οτι γουσταρετε Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Εριξα και γω τελικα μια πενια .στο πρωτο μερος .μαλλον παω για το τριτο Jam μου φαινεται αν τα υπολογισα σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Ναι, ο dimgall παιζει το πρωτο μερος του 3ου κλιπιου Κενες θεσεις, 4ο μερος 2ου κλιπ, 4ο-5ο-6ο μερος του 3ου κλιπ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Με χαρα μου ανακοινωνω οτι ΚΑΙ το 2ο κλιπ ΕΚΛΕΙΣΕ αφου ο φιλτατος blackstrat εστειλε για το 4ο μερος (και αφου περιμενω τον mscmkr για το 5ο) Οι συνθεσεις για τα μεχρι τωρα κλιπια 1ο 2ο 1. gregg makispoll 2. X-minor greg+9 3. panagiotisrx7 kotsadoros 4. z43k0 blackstrat 5. longshadow mscmkr 6. Playloud (who??) lambrosgg Για το τριτο κλιπ εχω ΗΔΗ λαβει για τις 3 πρωτες θεσεις, 1.dimgall, 2.bluezlick, 3.janick και ο mehiko μου εχει στειλει κι αυτος για 3ο μερος σε ενδεχομενο 4ο κλιπ (ΜΑΚΑΡΙ). Ελα εχω, παρε παρε παρε παρε παρε Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Προλαβαινω ? Το μονο προβλημα ειναι να διαλεξω part... Με το που το κατεβασα jamαρα απο πανω και το πηγα μονορουφι (αχ ρε Yngwie τι μας εχεις κανει :P) http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Prod υπαρχουν κενες ακομα οι θεσεις 4,5,6 για το 3ο κλιπ. Διαλεγεις και βαρας :) Καλου κακου κοιτα και πισω στο thread για να δεις την διαδικασια σε περιπτωση που δεν ξερεις πως Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Γιατί δεν ανεβάζετε τα 2 πρώτα αφού είναι έτοιμα να χαρούμε και εμείς? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Υπαρχουν 2 λογοι, ο πρωτος ειναι οτι ελεγα να περιμενουμε (ολοι) ως την Κυριακη ωστε να ειναι ετοιμα οσο το δυνατον περισσοτερα, να υπαρχει το αισθημα της "μαζικης εκπληξης" και γιατι αλλωστε την εχουμε πει ως μια ατυπη μερα διοριας και πολλα παιδια ισως να σκεφτονται να γραψουν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ το Σαββατο. Δευτερον για τον παραπανω λογο δεν μου εχει στειλει ακομα ενα μελος το μερος του οποτε δεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ετοιμο το κλιπ. Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Υπαρχουν 2 λογοι, ο πρωτος ειναι οτι ελεγα να περιμενουμε (ολοι) ως την Κυριακη ωστε να ειναι ετοιμα οσο το δυνατον περισσοτερα, να υπαρχει το αισθημα της "μαζικης εκπληξης" και γιατι αλλωστε την εχουμε πει ως μια ατυπη μερα διοριας και πολλα παιδια ισως να σκεφτονται να γραψουν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ το Σαββατο. Δευτερον για τον παραπανω λογο δεν μου εχει στειλει ακομα ενα μελος το μερος του οποτε δεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ετοιμο το κλιπ. Α δεν το ήξερα για την κυριακή. Οκ τοτε αφεντικέ! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση