tasosSG Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Σας χαιρετω και σας παραθετω τις φωτογραφιες που μου ζητησατε... Αναμενω σχολια.. www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Το το εκανες το σωμα? να φανταστς με τιποτα φλωγοβολο? ??? NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Πολύ κούκλα!! ..αν και ταλαιπωρημένη / γερασμένη φαίνεται να είναι αρκετά ορεξάτη για bluesιες ;D ;D Τα καπάκια και τα knobs δεν θα έπρεπε να δείχνουν επείσης περισσότερο παλιά? (κάπου εδώ μέσα διάβασα για το κόλπο με τον καφέ και το νερό..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Να πω την αλήθεια...προσωπικά δε μου αρέσει αυτό το relicing... Είναι too much για να είναι πραγματικό... ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα γιατί άνοιξες και 2ο θέμα για αυτή την κιθάρα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Και γω τωρα που το βλεπω καθαρα, δε μου καθεται καλα... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Να πω την αλήθεια...προσωπικά δε μου αρέσει αυτό το relicing... Είναι too much για να είναι πραγματικό... ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα γιατί άνοιξες και 2ο θέμα για αυτή την κιθάρα... Εβαλα και δευτερο γιατι καποια παιδια μου ζητησαν ποιο καθαρες φωτογραφιες απο αυτες του πρωτου.. www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Παλιοτερα ειχα δοκιμασει το κολπο με τον καφε αλλα δεν εγινε τιποτα....δεν ξερω γιατι! Κι ετσι αγορασα aged πλαστικα! NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SULTAN Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 με το συμπάθειο κιόλας,αλλά ακόμα και οι καμένες του χέντριξ μετά από 40 χρόνια είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν. ;)[/img] Κατά την γνώμη μου η καθόλου ρεαλιστική φθορά σε συνδιασμό με τα αστραφτερά νίκελ και τα καινούργια πλαστικά τονίζουν ακόμα περισσότερο ένα πολύ κακοποιημένο(χωρίς λόγο)σώμα.Το μαύρο pickguard σε burst σώμα δεν μου αρέσει επίσης.Ίσως ένα aged cream σώσει την κατάσταση. ο srv αν και από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες και από τους αγαπημένους μου,ήταν εξαιρετικά κακόγουστος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 συγνώμη αλλά αυτή δεν μιαζει με παλιά χρησιμοποιημένη κιθάρα αλλά σα να την μάζεψες απ την χωματερή :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω αδερφια για τα καλα σας λογια... ;D www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση