audiokostas Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Είσαι μουρλός ρε Γιώργη. Και το ξέρεις. Γι' αυτό σε πάω. Το σκεφτόμουν και εγώ να κακοποιήσω έναν ΗΒούλη αλλά............. κρατιέμαι. Βάλτου και σούστες (κάθετες :o ) στην άλλη άκρη για βαααααθος και μπαλάντζο να γέρνει μονοπαντα ;D Τώρα για τον SE τα είπαμε. Μονόδρομος. ;) Με EL34 όπως πρέπει ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Είσαι μουρλός ρε Γιώργη. Και το ξέρεις. Γι' αυτό σε πάω. Το σκεφτόμουν και εγώ να κακοποιήσω έναν ΗΒούλη αλλά............. κρατιέμαι. Βάλτου και σούστες (κάθετες :o ) στην άλλη άκρη για βαααααθος και μπαλάντζο να γέρνει μονοπαντα ;D Τώρα για τον SE τα είπαμε. Μονόδρομος. ;) Με EL34 όπως πρέπει ;D Χε χε , γεια σου Κωστα αρχηγε!!! Το clipακι ειναι με την κιθαρα σου!!! Μμμμ καλη ιδεα για το reverb μου δινεις!!! Θα σε συμβουλευτω!! Για τον μετασχηματιστη δεν εχεις παραπονο , ακολουθησα την συμβουλη σου , οσο μεταλλο λειπει απο τον αλλο το εριξα εδω!!! Σιγουρα η κατηγορια SE αρχιζει να με συναρπαζει. Μιλαμε για πολυ καλο ηχο φιλε κ ειδικα αν το συνδεσεις με 12 αρι μεγαφωνο ειναι απολαυση. Καπου ειχα κατι παλιες λαμπες τηλεορασης PL504 κ σκεφτομαι να πειραματιστω κ με αυτες! Που ξερεις???? :o :o :o :o Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση