Mikko Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 τι εχετε να πειτε για τον ενισχυτη Laney vh100r..?πειτε μου τι γνωμη σας θα με βοηθησετε....Thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Τον έχει ο Νάκας,οπότε προτιμότερο είναι να πας να τον ακούσεις με τη δική σου κιθάρα και τα δικά σου αυτιά ;) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ και ο GH και ο VH. Στα λεφτά τους είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές. Αν δεν παίζεις με εξωφρενικά γκάζια (όχι ότι δεν έχει γκάζια) τότε είναι μια χαρά μηχάνημα με πολύ ουδέτερο και κλασικό drive. Οπως σου είπαν βέβαια άκουσέ τον και πες μας και εμας τη γνώμη σου. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση